Модератори: iniuta, Лошите момчета

Boby1985 написа:Да, пише си го, факт е. Но който учи там може ли да ми каже дали мжое да кандидатствам с академична справка като за начало и после, като си получа дипломата да им я пратя. Един вид, мога ли да си "отворя" апликацията с непълни документи - примерно липса на TOEFL към момента и академична справка? Аз съм задал запитване до два университета, ама ми се иска и челен опит да почерпя от някой

Pepito_K написа:Здравейте,
много бих се радвала, ако мога да получа съвет от някой тук...предполагам, че форума се посещава от настоящи студенти в Холандия и те със сигурност са по-наясно от мен с нещата около университетите. Приета съм за няколко магистърски програми в Холандия в различни университети и сега не знам какво точно да избера, а направиш ли крачката връщане назад вече няма. Би било жалко да сгафя...та, ще съм благодарна, ако някой, който има инфо по въпроса ми даде някакъв съвет относно избора. Всяка информация би била от полза (качество на образованието, възможност за работа по време на следването, либералност на университете, квартири и т.н)
Та, магистратурите са следните:
Икономика - University van Amsterdam
Икономика - VU University of Amsterdam
EU Studies (MA) - Leiden University
1) Analysing Europe; 2) Public Policy and Human Develoment - Maastrich University
Също така, каква точно е разликата между MSc и MA? Коя е препоръчителна за по-нататъшна професионална реализация?
Дано някой се отзове...

anastasi написа:MA -(master of arts)- но това е така ако го гледаш в уни различно от биснес унита ,
в холандия до колкото ми е известно има MA-и за бизнес уни само във- MA International business-(името на курса) във HAN University of professional education-(името на университета) адрес- http://www.abs.han.nl ,и във- Master of Arts International business & Management -(име на курса) във Hanze University of Groningen University of professional education адрес- http://www.hanze.nl
MA-МАГИСТЪР НА ИЗКУСТВАТА , Msc -МАГИСТЪР НА НАУКАТА
boby1985 da te otkaja li za holandia i belgia s edno vaprositelno izre4enie ot 7 dumi
(pod MA4I6 IMAH PREDVIT 4E OBIKALIA6 DARJAVITE vav foruma I NE ZNAE6 KVO DA NAMERI6-LUTA6 SE)
IMA6 LI NUJDA OT POMO6T ?

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта