contraintuitive написа:А аз що ходих сам на Godsmack в Люкса и ти не се обади?
Далече ми е. Аз съм женен, с деца, по-далеко от 100км няма как да пътуваме с жената. Иначе големия го водѝхме есента на Апокалиптика, викам, така и така свириш на чело, та една разправия на входа докато го пуснат...
По тоя повод, рекох на жената, требва ни девиз на семейството. И предложѝх: "Ние слушаме само Миле Китич и Годсмак!" Ма тя рече, че било много селско. Та затва сега девизът е: "Ние слушаме само Годсмак и Миле Китич!"
Потребители благодарили на автора onufriy за мнението:
Понеже гледам, че само гадни металисти сте окупирали темата, дайте пак да ви пóздрава, с една от най-великите песени, мое си мнение, на една от най-добрите групи, пак мое си мнение, на един от най-успешните им концерти, познайте - мое си мение. След толкова суперлативи, дайте все пак да дам и линка:
Гледам билети за концерти, та ми се набива на очи, че в Щатите билетите са 50-70% от цената на европейските (поне немските, френските, швейцарските или австрийските). Някой да има обяснение, що е така?
Aз Motörhead ги открих на стари години. Не че преди това не са ми пападали, ма нещо не можех да стопля с гласа на Леми. Както и да е, миналата година се бях засилил да видя Saxon на концерт, а те бяха подгряваща група на Motörhead (всъщност подгряваща не е точно, щото свириха над час). Anyway, рекох си, като така или иначе ще дадем по педесе кинта за билети, дай поне пак да опитам Motörhead, и познайте, взеха че ми харесáха, то явно не било пубертетска работа. На самия концерт гледачката беше заета, никой не можа да дойде, жената вика: "Взимай некой от твойте апапи и ходи." Да, ама не, никой не ще. Накрая ми падна пердето, изрових бейбифона от чехмеджето, включих го в стаята на децата, връчих ресийвъра на комшиите и помъкнах жената към залата. Там, се едно си влязох в младостта, публиката беше, дето каза жената, наши хора. Не ме разбирайте погрешно, ние ходим по доста концерти, ама на групи като Amorphis или Paradise Lost, па дори и W.A.S.P. ми беше страннен народа... Първата група и Saxon половината ги бяхме изпуснали, ама важната част я засякохме.