ivo75 написа:Същите, които помагаха на хамериканците да подслушват Мути, нали?
E тука вече останах безмълвен .... Искрено ми оправи настроението ....

ivo75 написа:Същите, които помагаха на хамериканците да подслушват Мути, нали?
rikiking написа:...Ааа , не . Тия не минават тука. Не виждам никъде мои писаници , а приложени цитати от авторитетни немски публични източници за информация и най - вече изказването на шефа на BfV. Пускай го него по 130![]()
rikiking написа:...в момента в Германия са на отглеждане наред с талибаните и ханъмите също така и малките им ханъмчета и резнячета, някои от които ще ни отрежат главите след време...
rikiking написа:...защото тия престъпни пингвини и чадата им...
rikiking написа:...Да и тези шест талибанчета ме притесняват , защото първо - не всички са бебета и второ - и бебетата ще пораснат. В момента престъпните им майки са заедно с тях в ареста ...
rikiking написа:...Дори си избрал неатакуеми цитати за престъпните майки, защото като членове на IS те са признати за такива...
itzo написа:Имам много свободно време просто. Какво си се активизирал такъв наспроти муслиманите предколедно, някой мазен шейх да не е нахапал африканското шоколадче?
rikiking написа:...Ами шейх, дърт белгиец дюстабанлия с добър бизнес и подагра.
itzo написа:
Твоята надница колко е? Питам само![]()
itzo написа:Някой да извика санитарите с оная, специалната риза. Васко е объркАл бензодиазепина с метаамфетамин.
VaskoLeon написа:itzo написа:Някой да извика санитарите с оная, специалната риза. Васко е объркАл бензодиазепина с метаамфетамин.
Знаех си аз, че си пациент на 4-ти километър, мале какви познания в тази област!![]()
![]()
![]()
![]()
VaskoLeon написа:...Ицко СерГей-чов, недоклатено комуне, изкарал си целият комуняшки арсенал да обливаш противника с кал?![]()
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта