• Advertisement

Календар

Други: Български кариерен форум 2019 - Кьолн


От: 13 Апр 2019 10:30 am
До: 13 Апр 2019 06:30 pm
 
Министерство на труда и социалната политика, BG Careers Fair и Клуб Будители / Klub Buditeli ви канят на единственото по рода си кариерно изложение за българи с опит в чужбина, което за първи път ще се проведе в Кьолн, а за пета поредна година се състои в Германия.

Заповядайте на 13-и април от 10:30 часа в Universität zu Köln. Срещнете водещите работодатели в България и открийте възможностите за реализация у дома. Сред участващите компании тази година са TESY Bulgaria, Adesso Bulgaria, Astrea Recruitment, Modis Bulgaria, TELUS International Bulgaria, UpSkill, C3i Solutions Bulgaria, Sensata Technologies Bulgaria, Заедно в час / Teach for Bulgaria, Lidl Bulgaria, Brightive, Вистеон България, Лечение без граници / Treatment without Borders, Kaufland IT-Hub Bulgaria, Kaufland Bulgaria, EVN, Българска Чийвнинг асоциация, Easy Consult и Алианс Принт/ Printing house Alliance Print.

В рамките на събитието заместник-министър Зорница Русинова / Zornitsa Roussinova ще представи и актуална информация за българския пазар на труда, както и текущата икономическа ситуация у нас.

На сайта на събитието може да видите информация за фирмите изложители, така и текущи обяви на компаниите, които ще се представят на форума тази година.

За да получавате всяка нова информация за предстоящия форум, харесайте страницата ни във Facebook и ни последвайте в Instagram: https://www.instagram.com/bgcareersfair_/

Регистрирайте се за събитието безплатно в сайта на организацията: https://bgcareersfair.com/registration/

Очакваме ви на 13-и април в Universität zu Köln!

Важи за: Всички

Публикувано от BGCareersFair  • Advertisement