• Advertisement

Ebay или къде може да си купите от пиле мляко при това евтино

ИД на статията: 26
Написано от: Yura
Написано на: 16 Януари 2012, 21:46:58
Статията е разгледана 18660 пъти
Външен линк към тази статия:
https://zaedno.eu/forums/kb.php?a=26

Със сигурност сте чували за Ebay! Не сте? Е, това вече е пропуск!

Ebay е най-популярният електронен търг в света. С над 100 млн. регистрирани потребителя известността му расте непрекъснато. Немският филиал на Ebay е втори по печалби след американския си събрат.

Единстеното, от което се нуждаете преди да можете да си купите нещо, е да се регистрирате (напълно безплатно!) и да имате т. нар. Konto (банкова сметка). Плащането може да се извърши чрез кредитна карта, плащане от Вашата сметка или директен превод. В момента, в който четете това, може да са настъпили промени, но обикновено се въвеждат нови начини на разплащане, а не се премахват вече утвърдените такива. Ebay притежава множество други компании, една от които е PayPal. PayPal извършва сигурни разплащания през Интернет, така че можете да използвате и тях при закупуването или продажбата на стока.

Ако имате нужда от още информация, винаги можете да се консултирате с изключително подробните помощни материали на Еbay.

В Ebay се продават, както нови така и стоки втора употреба. Всеки може да използва акаунт-а си, за да продаде вече ненужни вещи. Нужни са само няколко минути, за да отключите тази възможност.

Като във всеки търг, основната идея е да си харесате нещо и да наддавате за него. Не, не се притеснявайте, наддаването не е чак толкова трудно. Освен това цените не скачат баснословно, но това зависи и от съперниците Ви. Винаги имайте едно на ум! Слагайте си ограничение на парите, които може да дадете за дадена стока. Когато прескочите лимита си, не продължавайте. Няма смисъл да купите стока за повече пари, от колкото струва в магазина. Основния трик е да наддадете за стока в последния момент преди да изтече срока на аукциона. Ако сте последния наддал с най-висока цена, то вие сте новият и собственик!

Регистрирайте се безплатно от тук:
Ebay

Ebay не толерира измами или съмнителни действия със системата им. В това число влизат случаите на няколко регистрации и наддаването за Ваши собствени стоки. Така че не злоупотребявайте! В 99,9% от случаите ще Ви разкрият и ще имате проблеми.

Материал на "Заедно"
Статията е последно редактирана от biberona на 4 Февруари 2012, 01:43:10


Кой е на линия

Регистрирани потребители: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]

Автор Абонирай се за автора
Аватар
Yura
Модератор
Модератор
 
Статии: 50
Регистриран на: 5 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: Deutschland
Гласувай

Статията е оценена с 6
1 добавен глас
Търси в статии

Сходни статии
Модераторски панел ]
  • Advertisement