• Advertisement

Нощувка и закуска за новодошли

ИД на статията: 72
Написано от: Yura
Написано на: 25 Януари 2012, 01:01:21
Статията е разгледана 8625 пъти
Външен линк към тази статия:
https://zaedno.eu/forums/kb.php?a=72

Aко нещо се обърка и стаята мечта в общежитието още не е на разположение или трябва да пътувате за няколко дни и нямате желание да похарчите много пари за стая в хотел, решението е едно!
Jugendherberge може да се преведе като туристическа спалня, но няма много общо с българска такава. Става дума за сгради максимално доближаващи се до хотел с две звезди. Стаите може да са с 2 легла и обикновено не са с повече от 8. Статите с много легла се дават на групи, докато тези с по-малко на семейства. Разбира се и заетоста на помещеният играе роля, но е възможно да се разберете предварително при резервацията в каква стая ще бъдете. На подобно място може да се нощува за 15 EUR (с включена закуска). Jugendherberge има във всеки град. За подробности и online резервации посетете http://www.jugendherberge.de .
За да се възползвате от ниските цени в Jugendherberge трябва да притежавате вид членска карта IYHF, която в България се издава от USITCOLOURS (http://www.usitcolours.bg). Възможно е също да се купят марки като след закупуването на 6 такива марки, те се равняват на членството Ви за една година и все едно имате такава карта.
В тези спални е винаги пълно с млади хора и е голям купон. Опитайте!

Материал на "Заедно"
Статията е последно редактирана от biberona на 4 Февруари 2012, 01:37:00


Кой е на линия

Регистрирани потребители: Google [Bot], Google Adsense [Bot]

Автор Абонирай се за автора
Аватар
Yura
Модератор
Модератор
 
Статии: 50
Регистриран на: 5 Ноември 2004, 01:00:00
Местоположение: Deutschland
Гласувай

Статията е оценена с 6
2 добавени гласа.
Търси в статии

Модераторски панел ]
  • Advertisement