• Advertisement

Дата и час: 20 Септември 2024, 19:59:59

Последно от форума Последно от Други страни

Преглед на Други страни » Форум : Други страни

Добре дошъл във форумите на всички страни, които не са включени по-горе. Тук можеш да зададеш всички въпроси, които те вълнуват.

Литва и Латвия // Предстоящи събития Рига и Вилнюс

Скъпи сънародници зад граница и по специално тези, който са в района на Рига и Вилнюс!

Тази седмица ще ви гостува българска комедиатка от Берлин, uLTRa Comedy ака Кристина Котва, която се занимава със стендъп на английски от над 2 години и по този повод ще участва и проведе няколко събития:

Петък, 17ти март:
uLTRa Comedy presents: The Beast from The East - A Comedy Show Trial

Къде?
BAR Pahonia
Gedimino av. 27, Vilnius, Lithuania ...
Още : Литва и Латвия // Предстоящи събития Рига и Вилнюс | Преглеждания : 1610 | Отговори : 0

Ирландия, Лимерик. Моля за мнения относно живота там

Здравейте. Получих оферта за работа в Лимерик, Ирландия. Окабеляване, предполагам ще е по строежи. Изискват и знания за създаване на компютърни мрежи, видео, сот. За начало ще съм хамалин и ще опъвам километри кабели. Чиста заплата 2000 евро. Не зная съотнесено към живота там добре или зле е. В БГ работата ми ок, по моя стандарт е лека, със сигурност ми е приятна. Аз храня семейството, колкото мога помагам на родителите и живея на квартира. ...
Още : Ирландия, Лимерик. Моля за мнения относно живота там | Преглеждания : 4619 | Отговори : 0

Документи за сключване на брак в Тайланд(моля за помощ)

Здравейте,

за да сключа брак в Тайланд, с приятелката ми, трябва да представя удостоверение за сключване на брак за чужбина.
За този документ, изискват тя да представи документ за семеен статут.
Само ,че за да го издаде този документ, на нея й искат моето удостоверение.
Закъсали сме го в един затворен кръг.

Ако има някой който е сключвал брак в Тайланд, с тайландка, моля да даде съвет.
Още : Документи за сключване на брак в Тайланд(моля за помощ) | Преглеждания : 9636 | Отговори : 0

Въпроси свързани с Полша

Здравейте, аз съм на 21 години, предстои ми да следвам, досега нямах възможност. Имам желание един ден да замина за Полша. Интересувам се от някои неща, относно държавата и исках да ви задам някои въпроси, ще се радвам, ако има сред вас някой, който живее там да ми даде информация.
Признават ли се българските дипломи за висше образование ?
Трудно ли се намира работа в Полша ?
Какво е отношението на поляците към българите ? ...
Още : Въпроси свързани с Полша | Преглеждания : 9302 | Отговори : 0

Изчисляване на заплата в Ирландия

Здравейте, някой може ли да ми каже, как се изчисляват работните часове в Ирландия. От скоро съм в държавата и в Payslip-а виждам че на графа часове, минутите са повече от 59, но на 60- та минута не ги превръщат в час, а ги пишат примерно 37.90?
Още : Изчисляване на заплата в Ирландия | Преглеждания : 9424 | Отговори : 0

ЛЕКАР СПЕЦИАЛИЗАНТ В КАНАДА ЛЕКАР СПЕЦИАЛИЗАНТ В КАНАДА

Здравейте, колеги! Аз съм дипломиран лекар, който работи в урологично отделение и желая да се развивам в тази специалност на пук на сексистките настроения по повод женския ми пол и мъжката специалност, която съм избрала. :-"
Много моля някой колега, който е минал по нелекия път на лекар-емигрант в Канада да ми разясни как стоят нещата с признаването на дипломата, изпити и т. Н.
Съзнавам колко хаотично ...
Още : ЛЕКАР СПЕЦИАЛИЗАНТ В КАНАДА | Преглеждания : 10209 | Отговори : 1

Първата ми седмица в Ирландия

Здравейте, казвам се Владимир и от седмица живея в Лимерик. Кандидатствах за работа от ирландските интернет сайтове, докато си бях в България. Малка комуникационна компания се свърза с мен и ми предложи работа в Лимерик. Ще изграждаме оптична комуникационна мрежа ( Fiber Optic Splicer ). В България работя същото. На 10.03.18 г. пристигнах в Лимерик с автобус от Дъблин ( за около 3 часа, 14 евро ). От фирмата ми бяха наели квартира в една ...
Още : Първата ми седмица в Ирландия | Преглеждания : 20021 | Отговори : 2

Нидерландия(Холандия) - България превоз 04.2018г.

Здравейте в началото на месец април между 03.04.18г. и 08.04.18г. ще тръгна за България с личния автомобил готов съм да взема 2 или най много 3 пътника срещу заплащане от 60евро на човек. Защо 2 или 3 пътника, защото искам на всички да им е удобно през цялото пътуване.
За контакти:
Асенов
+359 895 91 10 91
(отговарям на WhatsApp)
e-mail: inkan1@abv.bg
Още : Нидерландия(Холандия) - България превоз 04.2018г. | Преглеждания : 14301 | Отговори : 0

Мексико - Канкун

Търся акъл за кратък престой в Канкун.
Какво трябва да се види обезателно?
Как могат да се намалят транспортните раzhоди
от летището до хотела?
Има ли българи в Канкун?
Още : Мексико - Канкун | Преглеждания : 11924 | Отговори : 1

Някой в Ирландия?

Някой в Ирландия да има? Дайте да се запознаем :mrgreen:
Още : Някой в Ирландия? | Преглеждания : 13092 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика