• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 22:05:53

Последно от форума Последно от Техника и технологии

Преглед на Техника и технологии » Форум : Техника и технологии

С бурмички и жички преустройство за всички.

Re: VPN доставчици

Отговорът на въпроса ти е по-скоро политически, отколкото технически зависим. Какво се случва: изграждат тунел до прокси извън Германия. Това, което със сигурност ти дават, е достъп до съдържание, блокирано в Германия (Geo-Sperre). Сега, кой какво вижда от твоя трафик, е въпрос на допълнително инсталиран софтуер, но това не ти е проблемът. Доколкото разбирам въпроса ти, важни за теб са две точки:
1. Доколко е видим твоят собствен адрес: при разпадане на тунела, при изграждане ...
Още : Re: VPN доставчици | Преглеждания : 9529 | Отговори : 20 | Форум : Тел. разговори/Интернет/Онлайн Телевизия/Радио

Bitcoin за еднократна покупка

Я сега IT спецовете и прочие жичкаджии и комбинатори, кажете как да придобия и съответно изхарча еднократно биткойни без много формалности, регистрации,верификации итн. Повтарям - биткойните ми трябват само за еднократна покупка за която приемат само тази криптокинта, не за дълготрайни вложения, създаване на портфейли итн...Сумата не е много голяма, еквивалентът е равен на няколкостотин долара.

Евентуално някоя юзър-френдли апликация за андроид може ли да свърши работа ? Имам Revolut, където май ще стане, но ...
Още : Bitcoin за еднократна покупка | Преглеждания : 11477 | Отговори : 6 | Форум : Техника/Софтуер

Електрически бръсначки - кои да изберем?

От няколко седмици чета, гледам, пипам, сравнявам и не мога да се реша. Има много модели на Браун и Филипс с тези ротиращите търкалца, има и с една глава като бръсначка. Но много хора се оплакват, че не подстригват добре и отива поне толкова време, колкото с нормален Жилет. Някои дори получават кожни проблеми или поне раздразнения. А цените им къртят отвсякъде - около 200 евро.

Ето линк за ориентир: Амазон

Дайте ъкъл, че нали ...
Още : Електрически бръсначки - кои да изберем? | Преглеждания : 17144 | Отговори : 17 | Форум : Техника/Софтуер

Недостъпни сайтове от чужбина

Ако имате проблем с отварянето на сайтове като замунда например - може да ползвате https://www.tuxler.com/ (безплатната версия е напълно достатъчна) :)

Домашен нет! Домашен нет!

Здрасти на всички ... моля препоръчайте ми добър Интернет доставчик за Южна Германия ...Щутгарт. Мобилен оператор ползвам на 1&1 и мисля към тях да се насоча. Споделете опит добри и лоши мнения.....не ми се плаща повече от 30€ такса.. Отделно плаща ли се за рутер.....благодаря ви
Още : Домашен нет! | Преглеждания : 12289 | Отговори : 3 | Форум : Тел. разговори/Интернет/Онлайн Телевизия/Радио

Усилване на сигнал от WiFi HotSpot. Възможно ли е и как?

Доскоро си дърпах щастливо без договори,кабели,телефони итн. нет от един Hotpot на Telecom със сравнително добра скорост,без ограничение на обема и скромна месечна такса.Поради някакви причини го спряха , на около триста метра има два други Hotpot-а на Telecom и Vodafone,но не мога да хващам сигнала им в къщи.
Консултирах се на няколко места и ми казаха , че с рипитър не можело да се усилва сигнал от Hotpot заради паролите и прочие, но можело ...

онлайн тв-опасно ли е

Искам да ви попитам опасно ли е да гледаме българска онлайн телевизиия в германия т.е дали има глоба. Благоря предварително! :) :) :)
Още : онлайн тв-опасно ли е | Преглеждания : 15555 | Отговори : 2 | Форум : Тел. разговори/Интернет/Онлайн Телевизия/Радио

Сваляне на документи в германия

Искам да попитам дали мога да свалям документи от български сайтове но в Германия. За филми и игри знам че не може но това е друг вид фаил. Благодаря предварително. :)

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement