• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 20:06:12

Последно от форума Последно от Свободно време, хоби и забавления

Преглед на Свободно време, хоби и забавления » Форум : Свободно време, хоби и забавления

За теми с чувство към изкуство, афиши и хвърчащи пуканки.

Как да се регистрисрам в Bet365? Как да се регистрисрам в Bet365?

Аз съм си фен на онлайн спортните залози, но не виждам нищо по темата, мога да кажа, аз лично изпозвам Бет365 като букмейкър и някой ако иска да пробва да се регистрира, може да исползва ръководството което и аз използвах, ето и линк към него:
https://7sport.net/bet365-rukovodstvo-po-registraciq/
Също ще се радвам ако има някой, по- опитен и има познания в спортните залози, навит съм и да ми се предложат други варианти за букит>
Още : Как да се регистрисрам в Bet365? | Преглеждания : 6784 | Отговори : 1 | Форум : Хоби (Общ)

Препоръки за най-добрите български сирена? Препоръки за най-добрите български сирена?

Поздравления! Преди всичко се извинявам за моя българин, тъй като той не е мой роден език.

Планирам да отворя магазин в моята страна, който да продава внесени сирена от цял свят, което ще включва и България! По време на моето проучване се натъкнах на тази карта на различни европейски сирена:

Изображение

Бих искал да знам дали тези български сирена, които са показани точно представляват най-добрите сирена от България? Ако не, ще се радвам да чуя ...
Още : Препоръки за най-добрите български сирена? | Преглеждания : 9452 | Отговори : 4 | Форум : Кулинария

Книги

Здравейте. Ще се местим със съпруга ми в по-малък апартамент. Имаме доста вещи , които няма къде да съхраняваме. Направила съм списък с книгите.
Ако някои се интересува да пише!

17 годишните,Боян Болгар
17 мига от пролетта, Юлиан Семьонов
44 уникални рецепти за ракия, Димитър Цаков
100 коктейли,Чарлз Сидни
151 примерни длъжностни характеристики на най-популярните работни места в предприятието
200 рецепти за приготвяне на ястия от риба, К.Смолницки
Auto Cad , Трудното начало
Building Decks ...
Още : Книги | Преглеждания : 10766 | Отговори : 5 | Форум : Литература

Аз, Буки, Веди ...

Предизвиквам Ви да изпишете ръкописно азбуката и да качите снимка ;-)

Unbenannt.JPG
Още : Аз, Буки, Веди ... | Преглеждания : 14311 | Отговори : 4 | Форум : Фотография

Яйца по затворнически ?

Някой чувал ли е за тази рецепта Яйца по затворнически ? Така го чух така го казвам .
Още : Яйца по затворнически ? | Преглеждания : 13563 | Отговори : 1 | Форум : Кулинария

Фокуси

Падате ли си по фокуси ? Този фокус може да го гледате само един път http://www.fun-6.com/fokus-3.htm :mrgreen:
Още : Фокуси | Преглеждания : 14830 | Отговори : 5 | Форум : Хоби (Общ)

Куфар пригоден за сядане

Дойде новата година, януари се отърколи и стана време скоро отново да отлитам да бера гущери през океани и морета,през девет страни та в десета. Единствено ме мъчи мисълта,как пак ще чакам по час или два за виза на някоя африканска митница или пък на щатската имиграция ще се заформи километровата опашка от пътници, пристигнали с петнайсет самолета по едно и също време от всички краища на света......В такива случаи винаги ми е помагал един ...
Още : Куфар пригоден за сядане | Преглеждания : 23342 | Отговори : 15 | Форум : Почивки и пътешествия

Коледни сладки

Още : Коледни сладки | Преглеждания : 15588 | Отговори : 9 | Форум : Кулинария

А как е при вас?

Будни ли сте още?
Играе ли ви се на една игра?

Тогава снимайте това, което е пред вас, без да променяте абсолютно нищо. Нищо!

При мен е така

aafqu2bh64_100_8762.jpg

Скучна работа :mrgreen:
Още : А как е при вас? | Преглеждания : 16804 | Отговори : 11 | Форум : Фотография

Котки

Хайде, ето тема - пресечна точка на две хобита. Хем фотография, хем домашни любимци. А и уличните са добре дошли, стига да са снимани лично :).
20160418_192048.jpg

DSC_0025.JPG

Мррр, мяу, и поствайте!
Още : Котки | Преглеждания : 16179 | Отговори : 5 | Форум : Фотография

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement