• Advertisement

Дата и час: 24 Март 2023, 07:28:36

Последно от форума Последно от Работа, данъци и осигуровки

Преглед на Работа, данъци и осигуровки » Форум : Работа, данъци и осигуровки

Форумът, който касае всеки!

Търси болногледачка

Търси болногледачка за район Горна Австрия със средно ниво на Немски език. +359887118813
Още : Търси болногледачка | Преглеждания : 7840 | Отговори : 0

Връщане на данъци от сезонна работа

Здравейте,
от декември 2016 до края на март 2017 работих в Австрия на сезонна рбота, напълно легално със всички необходими документи .
Въпроса ми е мога ли да си върна удържаните данъци ?
Също и E9-Bescheinigung от кого и какво трябва да се попълни в него ?
Благодаря ви предварително .
Още : Връщане на данъци от сезонна работа | Преглеждания : 11800 | Отговори : 3

Работа

Здравейте! Казвам се Радо и съм от гр.Русе.Аз и един мой колега търсим работа която да е добре платена да има осигуровки и квартира ако е възможно.От 2000г.се занимаваме с Вата ,гипсокартон,шпакловки и боядисване.Също външни изолации със стериопор и фибран и външни мазилки.Може да ми пишете на пощата kadraviq44@abv.bg или на телефон -0897953754.Сериозни сме и работим много добре.
Още : Работа | Преглеждания : 13377 | Отговори : 0

Моля за вашият съвет

Здравейте.Бихте ли ми дали съвет за работа-мъж на средна възраст .Какъв курс би било удачно да завърши в България ислед това да опита да започне във Виена или околността ?Кое всъщност е най-търсеното,по-удачното?Това,което работи в момента няма как да се опита в Австрия.
Не зная как стои въпроса в строителството ,примерно като всяко едно начало ,като помощник и вероятно сега през януари не е удачен момента?
Или там на място как е най-разумно да се ...
Още : Моля за вашият съвет | Преглеждания : 13793 | Отговори : 2

Закон за квартирите

Желая да науча,дали в Австрия има ограничение при наемане на квартира на човек колко кв.м. да бъде площта?Понеже в Германия има такова .
Благодаря предварително.
Още : Закон за квартирите | Преглеждания : 14102 | Отговори : 3

Oнлайн съветник за pаботещите като лични асистенти

Като личен асистент в Австрия вие в повечето случаи ще сте самостоятелно зает предприемач и ще сте задължени да се регистрирате като личен асистент. Това автоматично ви прави и член на Стопанската камара (Wirtschaftskammer), която се явява законен представител на вашите интереси.

Този онлайн съветник ще ви даде индивидуални отговори на някои въпроси. В него ще намерите също така формуляри и адреси за контакт.

Електронната платформа е достъпна ТУК.
Още : Oнлайн съветник за pаботещите като лични асистенти | Преглеждания : 16692 | Отговори : 0

Търся си колега/колежка за Skiverleih

Здравейте.

За зимния сезон 2016/2017 шефа ми търси нови работници. Става дума за работа в магазини(повече от един) за ски екипировка под наем. Работата е доста разнообразна и поне за мен интересна. Изисквания; добър немски и англииски, опит при работата с хора, компютърна грамотност, уменеие за работа с инструменти и желание за учене.

Нарочно не пиша, че трябва да сте го работили преди това защото аз самия не го бях работил и се справих. Работата ...
Още : Търся си колега/колежка за Skiverleih | Преглеждания : 15020 | Отговори : 0

Данъци недвижими имоти в Австрия

Ще бъда благодарен , ако някой може да отговори дали периодичните данъци заплащани за недвижима собственост като грундщойер итн в Австрия са аналогични на тези в Германия.
Има ли разлика в облагането в различните провинции?
Има ли допълнителни местни данъци и такси върху собствеността в туристическите райони?
Съществуват ли допълнителни местни данъци за второ и трето итн. жилище като цвайтвонунгсщойер в Германия примерно или други допълнителни тегоби и налози?
Още : Данъци недвижими имоти в Австрия | Преглеждания : 18194 | Отговори : 0

Смяна на работното място

Здравейте, от известно време насам ми се върти една идея в главата. А именно да се преместя в Австрия. В момента работя в Германия като zusteller за Hermes, но тук освен че заплатите са малки , работим и доста повече часове. Та въпроса ми е ако реша да се преместя какво трябва да имам като докумети от тук. Доколкото знам там също съществуват Hermes i DHL. Как стой въпроса с осигуровките и жилищата в Австрия ...
Още : Смяна на работното място | Преглеждания : 16462 | Отговори : 0

търся работа

Търся работа в строителството или хотелиерството
Трокенбау или поддръжка към хотел мотел...
+436889616177 Светозар
Още : търся работа | Преглеждания : 16756 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement