• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 21:11:48

Последно от форума Последно от Работа, данъци и осигуровки

Преглед на Работа, данъци и осигуровки » Форум : Работа, данъци и осигуровки

Форумът, който касае всеки!

Работа за българи в Англия

Работа, изискваща знание на български език: http://job-is.blogspot.com/p/blog-page_22.html
Още : Работа за българи в Англия | Преглеждания : 14484 | Отговори : 0

Още две години българите във Великобритания ще имат същите права и задължения

Гражданите, които вече са се установили на Острова и са създали семейства с британски граждани, най-добрият вариант е да приемат британско поданство
Виж повече http://www.primanews.net/balgari-vav-velikobritania.htm

Работа във фарма фирма

Здравейте!
Надявам се да задавам въпроса си на правилното място във форума :)
От английска посредническа агенция предлагат на мъжът ми работа във фармацевтично производство в Farnham (намира се в близост до Лондон). Базовата годишна заплата преди такси, които обявиха е 38 000 брит.лири.
Моля ви, ориентирайте ме тази сума малка ли е, средна ли е и въобще може ли да се издържа 3-членно семейство като начало. ...
Още : Работа във фарма фирма | Преглеждания : 34968 | Отговори : 26

Работа В Англия

Здравейте на Всички!

Кандидатствам за работа в Англия. Може ли да се разчита на фирми, които не са обявени в официалният регистър!? Някой има ли познат, който е започнал работа в Англия през такава фирма!?
Моля, ако имате информация да я споделите.
Всичко Добро Ви пожелавам!
Бъдете здрави!
Още : Работа В Англия | Преглеждания : 17075 | Отговори : 3

мед.сестра с проф.опит- търся работа

мед. сестра с проф.опит , висше,специалист , с 28 год. работа в отделения- кардиология , хирургия, ортопедия, детско отделение.
в момента от 2 год. и половина работя в италия като болногледачка.
търся си работа - може като болногледачка или мед.сестра в старчески дом.
език-италиански , без английски, слабо руски и немски.
тел. 0039 3245811799
е-mail; v.st@abv.bg
Още : мед.сестра с проф.опит- търся работа | Преглеждания : 15591 | Отговори : 0

Семейство търсят работа

Здравейте, форума е прекрасен т.к. може да се обменя много информация за работа в чужбина.

Ние сме младо семейство, и поради трудното намиране на работа в нашата страна, си търсим работа в чужбина.
Съпруга ми работи като реставратор на мебели, и бояджия-дърводелец. Аз съм офис-сътрудник, но бих работила като камериерка, почистване на офиси или дриго. Ако някой би могъл да помогне, моля да се свърже с нас на e-mail: iveli_alex@abv.bg ...
Още : Семейство търсят работа | Преглеждания : 16370 | Отговори : 0

Търся работа като детегледачка в БГ семейство

Търся работа като детегледачка в БГ семейство в Англия
Още : Търся работа като детегледачка в БГ семейство | Преглеждания : 16408 | Отговори : 1

търся работа в Англия

Здравейте ние сме младо семейство от България и си търсим работа в Англия , имаме НИН номер и банкови сметки . Помогнете с информация .

скайп good338

diela33@abv.bg
Още : търся работа в Англия | Преглеждания : 16346 | Отговори : 0

Медицински работници в Англия

Здравейте!Има ли медицински работници във форума?Ще съм благодарна на малко информация относно заплащане,сертификация и възможност за работа.
Още : Медицински работници в Англия | Преглеждания : 16347 | Отговори : 0

Работа за висококвалифицирани специалисти в Англия без визи

Не знам дали някой скоро е поглеждал сайта на UK Border Agency, но българи и румънци имат право да кандидатстват за разрешение за работа като висококвалифицирани специалисти, цитирам:
this page explains how you can apply to come to the United Kingdom as a highly skilled person if you are a national of Bulgaria or Romania.

Изискването е да събереш 75 точки в различни категории (възраст, образование, досегашно заплащане).
...

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement