Здравейте! Надявам се да задавам въпроса си на правилното място във форума :) От английска посредническа агенция предлагат на мъжът ми работа във фармацевтично производство в Farnham (намира се в близост до Лондон). Базовата годишна заплата преди такси, които обявиха е 38 000 брит.лири. Моля ви, ориентирайте ме тази сума малка ли е, средна ли е и въобще може ли да се издържа 3-членно семейство като начало. ...
Кандидатствам за работа в Англия. Може ли да се разчита на фирми, които не са обявени в официалният регистър!? Някой има ли познат, който е започнал работа в Англия през такава фирма!? Моля, ако имате информация да я споделите. Всичко Добро Ви пожелавам! Бъдете здрави!
мед. сестра с проф.опит , висше,специалист , с 28 год. работа в отделения- кардиология , хирургия, ортопедия, детско отделение. в момента от 2 год. и половина работя в италия като болногледачка. търся си работа - може като болногледачка или мед.сестра в старчески дом. език-италиански , без английски, слабо руски и немски. тел. 0039 3245811799 е-mail; v.st@abv.bg
Здравейте, форума е прекрасен т.к. може да се обменя много информация за работа в чужбина.
Ние сме младо семейство, и поради трудното намиране на работа в нашата страна, си търсим работа в чужбина. Съпруга ми работи като реставратор на мебели, и бояджия-дърводелец. Аз съм офис-сътрудник, но бих работила като камериерка, почистване на офиси или дриго. Ако някой би могъл да помогне, моля да се свърже с нас на e-mail: iveli_alex@abv.bg ...
Не знам дали някой скоро е поглеждал сайта на UK Border Agency, но българи и румънци имат право да кандидатстват за разрешение за работа като висококвалифицирани специалисти, цитирам:
this page explains how you can apply to come to the United Kingdom as a highly skilled person if you are a national of Bulgaria or Romania.
Изискването е да събереш 75 точки в различни категории (възраст, образование, досегашно заплащане). ...