• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 21:19:59

Последно от форума Последно от Търся/Предлагам

Преглед на Търся/Предлагам » Форум : Търся/Предлагам

Мястото за Вашите безплатни обяви

Работа като мотокарист

Здравеите!
От 3 месеца живея и работя в Лондон.Имам:
-NIN
-UTR
-Bank Account
-CSCS
-БГ сертификат за мотокарист,преведен на английски и легализиран във Външно Министерсво.

Търся си работа като мотокарист с наличните ми документи.
Предварително благодаря!

За връзка с мен:

07542032881
Иво
Още : Работа като мотокарист | Преглеждания : 11557 | Отговори : 0

Кратък престои в Централен Лондон

Тарся за кратко време:
26.05 - 30.05.18
квартира, студио, B&B или хотел
на поносима цена за 2 души.

Връзка на лични.
Още : Кратък престои в Централен Лондон | Преглеждания : 10729 | Отговори : 0

Търся информация

Здравейте ,

Търся информация как седят нещата в момента в държавата за българите.Има ли възможност за започване на работа или вече е трудно след новите развития на страната относно европейския сьюз.
Преди години съм бил в страната и съм работил там 1 година но това е било преди 6-7 години някъде.Незнам даже и къде са ми докоментите който ги имах от там и вобще те дали са валидни.
Питам всичко това понеже искам вече окончателно ...
Още : Търся информация | Преглеждания : 15062 | Отговори : 0

търся превоз от лондон до софия

здравейте.търся превоз от лондон до софия в някои от дните:7–10.05.2016.багажа ми е:голям куфар и раница.тел.за връзка:00447520290903–митко.
Още : търся превоз от лондон до софия | Преглеждания : 15982 | Отговори : 0

Търся за сформиране на екип от 1 или 2 сериозни,отговорни момичета/жени с английски за извършване на почиствания

Здравейте

Търся за сформиране на екип от 1 или 2 сериозни,отговорни,енергични момичета/жени с разговорен английски за извършване на професионални почиствания по домове след изнасяне от квартира, почасови почиствания, след ремонтни дейности /end of tenancy clean,One Off ,Office, Spring Cleaning.

Работа е в цял Лондон с осигурен транспорт и материали. Кандидатките с опит и говорим английски ще бъдат с предимство!

Заплащане много добро.За повече информация, пишете на kg78@bv.bg

Търся работа

Търся работа като ел.техник в UK. E-mail : bogo44@abv.bg.
Още : Търся работа | Преглеждания : 19562 | Отговори : 3

Търся жена за гледане на дете във Великобритания ДЪЛГОСРОЧНО

Предлагам работа на жена за гледане на дете на 1.5 г. в Лондон. Минимален срок за работата е 2г. Заниманията са свързани единствено с детето. Никакъв ангажимент към домакиството. Осигурени храна и самостоятелна голяма стая в къщата при семейството.Никакви разходи по заминаването. Жената трябва да има опит с гледането на деца и да няма ангажименти в България.Владеенето на език НЕ Е задължително. Вкъщи се говори на Български. Жената ще е регистрирана на адреса и ще ...

Търся купувач в Ebay Англия

Привет

Търся някой, който от време на време да ми купува някои нещица в Ebay Англия и да ми ги изпраща, че не всички предлагат интернационален транспорт. :(

Готова съм, разбира се, да си заплатя за неудобствата.
Още : Търся купувач в Ebay Англия | Преглеждания : 22241 | Отговори : 8

Намирам квартири в Лондон

Намирам квартири в лондон, единични и двойни стаи, skype: niksto1 Gsm:07472029867
Още : Намирам квартири в Лондон | Преглеждания : 15811 | Отговори : 0

Работа в Англия

Здравейте! Искам да попитам има ли някой, който е започнал работа в Англия като асистент на възрастни хора чрез българска фирма посредник? Моля ако има някой да ми пише тук или на имейл- s_tihomirova@abv.bg. Благодаря! Хубав ден на всички и успешна седмица!
Още : Работа в Англия | Преглеждания : 16334 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement