• Advertisement

Дата и час: 15 Февруари 2025, 15:47:17

Последно от форума Последно от Образование

Преглед на Образование » Форум : Образование

Напред, науката е слънце!

Брюкселски свободен университет Брюкселски свободен университет

Здравейте,
Да се представя първо - завършвам 11клас във Варна във Френската гимназия. Разгледах темите и понеже е от преди няколко години информацията си позволих да направя нова тема.
Много искам да уча в Белгия. Спряла съм се на два университета - université libre de bruxelles и université catholique de louvain. Не знам още за специалност, обмислям, за сега си изкарах ниво - delf B2.
По-скоро пиша темата с надежда (понеже не познавам абсолютно никой ...
Още : Брюкселски свободен университет | Преглеждания : 17517 | Отговори : 2

Прехвърляне в Брюксел Прехвърляне в Брюксел

Здравейте,
Вероятно виждате, че съм нова тук и може би темата не е в правилния раздел, но имам нужда от помощта на по-вещи по въпроса хора от мен.
Първа година на в СУ, специалността ми е филологическа и искам да се преместя в Брюксел. Не говоря френски, все пак да отбележа.
За съжаление нямам сертификати за владеене на език. Като цяло е голяма каша.
Мога ли да се прехвърля по някакъв начин там? Как да ...
Още : Прехвърляне в Брюксел | Преглеждания : 16985 | Отговори : 3

Специализация в Белгия

...Моля, свържете се с мен на yulfe@abv.bg или чрез сайта, ако някой в момента специализира или е специализирал медицина в Белгия, Брюксел?! Благодаря Ви!!
Още : Специализация в Белгия | Преглеждания : 17823 | Отговори : 1

ULB процедура за кандидатстване

Здравейте,
Може ли някаква по-подробна информация относно процедурата по кандидатстване в Université libre de Bruxelles и процедурата за приравняване на дипломата за завършено средно образование. Ако някой е минал през нея, моля да сподели подробностите относно кандидатстването.
П.П Интересувам се от специалност право.
Благодаря предварително за информацията
Още : ULB процедура за кандидатстване | Преглеждания : 17345 | Отговори : 2

Български училища в Белгия

...
Българско училище ”П.К.Яворов” в Брюксел

Провежда обучение/занимания по:
  • български език и литература
  • история на България
  • география на България
  • предучилищна подготовка
  • кръжоци
За контакт:
  • Директор: Александър Иванчев
  • Тел./Факс: ---
  • Е-Mail: alivanchev@yahoo.com

Училището членува в Асоциацията на българските училища в чужбина.
Още : Български училища в Белгия | Преглеждания : 17271 | Отговори : 1

Медицина в Белгия

Здравейте! Ученичка в 11 клас съм и обмислям обучение в чужбина. Насочила съм се към обучение по медицина в Белгия, но нямам никаква представа какъв е приемният изпит... Може ли някой, който е запознат да ми каже каква подготовка е нужна?
Още : Медицина в Белгия | Преглеждания : 16612 | Отговори : 0

Признаване на диплома

Здравейте! На някой да му се е налагало да си признава диплома за висше образование в Белгия? Знаете ли каква е процедурата на място, след като вече дипломата е преведена на френски и легализирана в БГ?
Мерси :)
Още : Признаване на диплома | Преглеждания : 17400 | Отговори : 1

Първи клас в Белгия

Здравейте,
предстои ми преместване в Белгия.Детето ми е на седем години сега завършва първи клас в България.Интересува ме какви документи трябва да взема от училището му да бъдат ли преведени от агенция в България и въобще някой знае ли каква е процедурата.Благодаря предварително.
Още : Първи клас в Белгия | Преглеждания : 16946 | Отговори : 0

Изучаване на Френски език Изучаване на Френски език

Здравейте ! Бих искал да попитам за изучаване на Френски език на Български или Английски в Брюксел - курсове , уроци и т.н. Моля ако някой има информация, ще съм много благодарен да пише ! Имам нужда , само с разговорник не става :) ....
Още : Изучаване на Френски език | Преглеждания : 19586 | Отговори : 6

Магистратура по право в Radboud

Здравейте, искам да ми кажете как е животът в този град и трудно ли е обучението, какви пари е наема.Благодаря предварително
Още : Магистратура по право в Radboud | Преглеждания : 17302 | Отговори : 2

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189772 • Общо теми 18627 • Общо членове 39815

• Advertisement