• Advertisement

Дата и час: 15 Февруари 2025, 15:50:25

Последно от форума Последно от Документи

Преглед на Документи » Форум : Документи

Информация за удължаване на международен паспорт, тарикатлъци със шофьорските книжки и др.

Намерих си загубения паспорт, вече обявен за невалиден!

Бях сигурен че ми е откраднат паспорта от колата, защото ми бяха разбили стъклото и не си намерих никаде паспорта(бях пътувал с него предишният ден).
Обявих го за откраднат и невалиден в БГ посолството в Брюксел. След седмица го намерих в една чанта. Имам ли шанс да платя само някаква глоба, но да не минавам пак през тоя ад в София за изкарване на нов.
Още : Намерих си загубения паспорт, вече обявен за невалиден! | Преглеждания : 17731 | Отговори : 2

Превод на документи (някъде в Брюксел)

Трябва да преведа документи (при заклет преводач) от френски на друг език. Тези, които са го правили, тук, бихте ли ми препоръчали къде да отида (да се чете "къде е оферта").
Още : Превод на документи (някъде в Брюксел) | Преглеждания : 18229 | Отговори : 2

Шофьорска книжка, изкарана в България

След като ми лазиха по нервите сума и време тук в Белгия, за да изкарам 6офиорска книжка си отидох в България.
Но все о6те не съм карала тук с нея.
Някой правил ли го е този номер и може ли да сподели как са не6тата.
Казват ми 4е трявба да минавам пак курсове тука и някакви приравнителни изпити.
Белгийското си гражданство взех преди да изкарам 6офиорските курсове в България.
Благодаря за инфото.
Още : Шофьорска книжка, изкарана в България | Преглеждания : 27577 | Отговори : 9

Пълномощно в Белгия Пълномощно в Белгия

Трябва да направя пълномощно на човек, който ще ме представлява, по едни въпроси, във France. Съответно, пълномощното ще е на френски език.
Обръщам се с въпрос към farwla и всички останали хора в добро разположение на духа, желаещи да ми помогнат с отговор - Къде трябва да заверя въпросното пълномощно, за да има някаква юридическа стойност извън Белгия?
Още : Пълномощно в Белгия | Преглеждания : 17654 | Отговори : 1

Признаване Дипломи на мед. специалисти

Здравейте,
някой има ли нформация дали се признават БГ дипломи на мед. специалисти?
Ако някой е минал по този път може ли да сподели малко информация

Поздрави!
Още : Признаване Дипломи на мед. специалисти | Преглеждания : 17368 | Отговори : 0

виза за престой

Ако сте със статут на турист чакането след подаване на документите отнема около 3 месеца, а при усложнения и години. От опит мога да кажа, че шансът е по-добър ако се подадат в БГ. Ако решите да го направите в Холандия можете да минете и без адвокат, което си е значителен разход. Доколкото ми е известно през времето до издаване на визата, не трябва да влизате в Холандия.
Още : виза за престой | Преглеждания : 18476 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189772 • Общо теми 18627 • Общо членове 39815

• Advertisement