• Advertisement

Дата и час: 15 Февруари 2025, 14:30:07

Последно от форума Последно от Работа, данъци и осигуровки

Преглед на Работа, данъци и осигуровки » Форум : Работа, данъци и осигуровки

Форумът, който касае всеки!

Работа

Здравейте! Казвам се Радо и съм от гр.Русе.Аз и един мой колега търсим работа която да е добре платена да има осигуровки и квартира ако е възможно.От 2000г.се занимаваме с Вата ,гипсокартон,шпакловки и боядисване.Също външни изолации със стериопор и фибран и външни мазилки.Може да ми пишете на пощата kadraviq44@abv.bg или на телефон -0897953754.Сериозни сме и работим много добре.
Още : Работа | Преглеждания : 14998 | Отговори : 0

Вашите права като «командировани»

Благодарение на свободното движение на услуги в Европа работници или самоосигуряващи се лица от всяка една Европейска държава могат да работят в Белгия като «командировани». Това е за определен срок от време или за някаква определена работа.

:arrow: Какво означава командирован работник?

Работник/служител е лице, което на базата на договор с работодател извършва някаква работа и получава за това заплата. Трудовото изпълнение се извършва под ръководството на ...
Още : Вашите права като «командировани» | Преглеждания : 19355 | Отговори : 0

имам голям проблем, моля кажете как да се оправя !

Здравейте,
пристигнах тук в началото на годината с идеята, че всичко ще е наред... Да ама не! Почнах работа в една пицария, с обещанието, че всичко ще бъде документално изрядно, а се получи така, че блъскам всеки божи ден по 8 часа за ... 30евро! Нямам регистрация, защото живея в къщата на шефа и не мога да си я направя сам... Ходих в VDAB, OMCW, но всичко опира до регистрацията... Незнам какво да направя! Намеря ...
Още : имам голям проблем, моля кажете как да се оправя ! | Преглеждания : 20655 | Отговори : 5

Търся работа във Валония (Белгия),строителство

Търся работа във Валония,строителство!
Още : Търся работа във Валония (Белгия),строителство | Преглеждания : 17431 | Отговори : 1

Антверпен - работа

Здравейте, от 4 месеца съм в Антверпен и сега завърших първо ниво Dutch. През това време си търсех работа с Английски и няма та няма. Не се чувствам уверен, че ще се справя само с 1во ниво за каквато и да е работа(все пак всяка работа си има специфични термини). Ще се радвам някой който има работа да сподели опита си.
Ники
Още : Антверпен - работа | Преглеждания : 24062 | Отговори : 4

Асистент -Мениджър (аутсорсинг )

Асистент -Мениджър (аутсорсинг )

Здравейте ,

Холандско дружество набира асистент - мениджър (аутсорсинг)
с перфектен Холандски и Български естествено .
Дружеството работи пряко Холандия -България , Белгия -България
Hамира се в близост до Маастрихт може също и студент (стажант).
Изисква автобиография,снимка. :)
Още : Асистент -Мениджър (аутсорсинг ) | Преглеждания : 20321 | Отговори : 2

Търсещ работа в Брюксел и района

Здравейте , от два месеца съм в Белгия и по точно в Завентем , намиращо се до летището на Брюксел . Търся си работа , имам всички шофьорски категории също разбирам и от компютри. Ще съм благодарен , ако някой се отзове . Email. Bebenceto_m@abv.bg

Николай
Още : Търсещ работа в Брюксел и района | Преглеждания : 16647 | Отговори : 0

Евро-Консулт

Здравейте ориентирал съм се към работа в Белгия,и една фирма ЕВРО-КОНСУЛТ някой чувал ли е нещо за тях,предлагат като независим
Още : Евро-Консулт | Преглеждания : 18146 | Отговори : 2

търсим работа спешно търсим работа спешно

ние сме мъж и жена на 28 и 34 години, спешно се нуждаем от каквато и да е работа пишете на rumburak1977@abv.bg
Още : търсим работа спешно | Преглеждания : 16776 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189772 • Общо теми 18627 • Общо членове 39815

• Advertisement