• Advertisement

Дата и час: 15 Февруари 2025, 14:35:28

Последно от форума Последно от Търся/Предлагам

Преглед на Търся/Предлагам » Форум : Търся/Предлагам

Мястото за Вашите безплатни обяви

Български адвокат в Брюксел, Гент, Антверпен, Белгия

Адвокат Илиян Георгиев

Брюксел, Гент, Антверпен, Белгия

Търговско право, корпоративно право, трудово право, транспортно право и строително право / недвижими имоти, гражданска отговорност, застрахователно право.

Български, Фламандски (Нидерландски) и Френски

Телефон: +32472525263

https://jorissen-law.be/bg/услуги/
https://jorissen-law.be/bg/about-us/
https://jorissen-law.be/bg/
Още : Български адвокат в Брюксел, Гент, Антверпен, Белгия | Преглеждания : 9073 | Отговори : 0

Търся работа

Търся работа
Брюксел, Белгия

Здравейте, Търся работа в строителството като помощник ,имам опит в поставяне на теракот, боядисване . Приемам оферти за работа и като охрана или в производството. Владея испански и руски език. На 41 г. съм , семеен и сериозен. В процес на изучаване на френски език.Тел. за връзка 0485298165 Исмаел.
Още : Търся работа | Преглеждания : 16890 | Отговори : 0

Български адвокат в Брюксел

Адвокат Йордан Маринов : +32 (0)484 42 76 95 ; ymarinov@lionslaw.be
Още : Български адвокат в Брюксел | Преглеждания : 21201 | Отговори : 0

стойка за сателитна антена - нова

Продавам нова стойка за сателитна антена- 65€. Стойката е с регулируема настройка по вертикалната ос и с комлектовка за закрепване на основата към твърда повърхност, осигуряваща на антената стабилност и запазване на сигнала при вятър и буря. Запознатите знаят, че възможността пък за фина настройка на антената и по ветртикалната ос е разкковничето за получаване на отличен сателитен сигнал. Контакт 0487 457 164 или dimo_christov@yahoo.com
Още : стойка за сателитна антена - нова | Преглеждания : 17248 | Отговори : 0

Предлагам работа в околноста на Брюксел

Търся майстор , фаянс и терекот с Белгийски документи , постояна работа,добро заплащане. За контакти 0483 35 25 92
stoperbvba@gmail.com
Още : Предлагам работа в околноста на Брюксел | Преглеждания : 17634 | Отговори : 0

Предлагам Компютърни услуги в Брюксел

Преинсталация на Windows 7,8.1 XP
Смяна на дисплей,хард,рам и др.
Антивирусни,офис и други програми.
Продавам и изкупувам не работещи или частично работещи лаптопи или PC
0483640548 Nurcom serviz
Още : Предлагам Компютърни услуги в Брюксел | Преглеждания : 16718 | Отговори : 0

Професионална камериерка,търси работа в малък хотел за зимния сезон

На 45 години съм.Говоря немски и английски съвсем малко,но пък съм много добър професионалист в работата си.Работя от 12 години,като такава.Може да ми се има пълно доверие в работата. За контакти : emiliagugova@abv.bg :flower:

Търся работа

Търся работа в района на Брюксел по следните специалности:помощник готвач(българска,гръцка,сръбска кухни,работа на барбекю);общ работник-строителство,гипс картон,.Работа в автомивка.Готов съм да започна веднага,Владея Английски и български високи нива!За контакти :svetlin8310@abv.bg;мобилен:+32486726551 Светлин
Още : Търся работа | Преглеждания : 16618 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189772 • Общо теми 18627 • Общо членове 39815

• Advertisement