• Advertisement

Дата и час: 7 Февруари 2025, 06:55:31

Последно от форума Последно от Образование

Преглед на Образование » Форум : Образование

Напред, науката е слънце!

Анкета за дипломна работа - моля за съдействие

Добър ден на всички,

Казвам се Атанас Симеонов и уча магистратура по Международен мениджмънт в Германия. Имам много голяма молба към всички Вас. Имам да пиша дипломна работа, в която трябва да сравнявам Скандинавския полуостров с Балканските страни, но имам много голямо затруднение да намеря добронамерени хора, които биха могли и желали да ми съдействат! Става въпрос за 3 онлайн анкети, които няма да отнемат повече от 15-20 минути. Анкетите са на английски. Първите 2 ...
Още : Анкета за дипломна работа - моля за съдействие | Преглеждания : 16427 | Отговори : 0

следване в Дания - въпроси

Здравейте сънародници! Обмислям да направя магистратура в Дания и ще се радвам да ме светнeтe по някои битови въпроси:

1) горе-долу какви са цените на наемите в Копенхаген и Архус (евентуално другите университетски - Аалборг, Одензе), нямам намерение да си харча нервите по общежития.. ще се настаня с мой близък, така че ще ни трябва двустаен.
2) пак ориентировъчно - цени на градския транспорт (всички видове - метро, бус, трамвай)? Там ако пътувам като нередовен ...
Още : следване в Дания - въпроси | Преглеждания : 17448 | Отговори : 3

VIA UC Horsens (Отново)

Здравейте на всички! :)

Казвам се Веселин и съм нов тук. От доста време чета постовете и най-накрая реших, че се регистрирах, за което се радвам!
Сега съм 11 клас в МГ П-джик, но още отсега съм решил, че ще кандидатствам във VIA в Дания. Първоначално бях решил да ида в Швеция, но там няма хубави програми. Или поне такива, каквито аз искам - Civil engineering. Досега ...
Още : VIA UC Horsens (Отново) | Преглеждания : 17022 | Отговори : 2

Търся студенти в ZIBAT Дания

Здравейте!
Тъй като съм съвсем росна китка в този форум:-))) се опитвам да намеря хора които в момента учат в Дания- главно ZIBAT както и VIA, по точно в Хорсенс! Ще съм благодарна ако някой реши да ми помогне относно хилядите въпроси препускащи в главата ми :-k Благодаря предварително на всеки решил да ми отдели малко време =D>
Още : Търся студенти в ZIBAT Дания | Преглеждания : 18688 | Отговори : 5

Сайт с материали за изучаване на датски език

Попаднах на български сайт с материали за изучаване на датски език. Мисля, че ще е полезен за тези, които тепърва се захващат да изучават датски език. Ето линк към самия сайт:

http://nauchidatski.com/

Надявам се да е от полза! :thumbleft:
Още : Сайт с материали за изучаване на датски език | Преглеждания : 16901 | Отговори : 1

Въпрос за датска телевизия

Добър ден, някой може ли да прати линк за датска ТВ онлайн, който може да се гледа от България.
Още : Въпрос за датска телевизия | Преглеждания : 18639 | Отговори : 5

IT University Copenhagen

Тази година се приемат бакалаври без приемен изпит и без езиков сертификат за владеене на Английски език
Приема в бакалавърската програма е само по документи за студенти кандидатстващи от Европейския съюз.
http://www.itu.dk/en/Uddannelser/Application-and-Admission/Bachelor-of-science
Тук можете да видите какви документи да подготвите
http://www.itu.dk/en/Uddannelser/Application-and-Admission/Bachelor-of-science/Admission_in_quota_2

Специалноста е Гобална Бизнес Информатика ;-) таксата се плаща изцяло от д-вата и за студентите образованието е безплатно в продължение на 5г.
Краиния срок за ...
Още : IT University Copenhagen | Преглеждания : 16826 | Отговори : 0

Курс по датски във Варна?

Някой знаели за курсове или частни уроци във Варна по датски? Или в краен случаи някой свестен самоучител? Искам да изучавам езика.
Още : Курс по датски във Варна? | Преглеждания : 16845 | Отговори : 1

Студенти в Дания

Здравейте, колеги! Има ли студенти в Дания? Догодина мисля да кандидатствам там за няколко университета, та по този случай търся някой студент там за комуникация. В момента уча в Стопанска Академия трети курс МИО.
Още : Студенти в Дания | Преглеждания : 17141 | Отговори : 0

CAE тест за Дания?

Здравейте на всички :)
Колебая се относно тия тестове TOEFL, IELTS, CAE...Писах до университета, в който искам да кандидатствам(Алборг,Дания) и те ми обясниха на кои тестове съответно мога да се явя за английския...Та колебая се дали да не рискувам направо на CAE да се явя или по-добре на IELTS, тъй като е по-популярен? Колебанието идва от там че последния има срок само 1.5-2 години,а не се знае ...
Още : CAE тест за Дания? | Преглеждания : 16873 | Отговори : 2

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189769 • Общо теми 18624 • Общо членове 39814

• Advertisement