• Advertisement

Дата и час: 7 Февруари 2025, 07:31:04

Последно от форума Последно от Работа, данъци и осигуровки

Преглед на Работа, данъци и осигуровки » Форум : Работа, данъци и осигуровки

Форумът, който касае всеки!

Търся работа в Слагелсе

Търся работа в Слагелсе или близките градове като хигиенистка, не говоря датски
Още : Търся работа в Слагелсе | Преглеждания : 10724 | Отговори : 0

Търся работа Търся работа

Здравейте ,на 27 години съм,търся си работа в Дания.Работил съм като готвач във Fredericia около година.Искам да започна пак в ресторант или в краен случай в почистваща фирма някъде в околността.Вмомента съм в България , но при възможност мога да замина.
Още : Търся работа | Преглеждания : 14590 | Отговори : 0

Работа за фармацевти в Дания?

Здравейте,някой знае ли дали Български фармацевти могат да бъдат наемани на трудовия пазар в Дания?Интересувам се от по-подробна информация. [-o<
Още : Работа за фармацевти в Дания? | Преглеждания : 18785 | Отговори : 1

Признаване на трудов стаж

здравейте,интересува ме дали някой е работил в дания,и дали може да се признае стажът от дания тук в българия,работих 6 месеца в дания през 2013,ако някой има информация нека ми пише на desi_2005@mail.bg
Още : Признаване на трудов стаж | Преглеждания : 16578 | Отговори : 0

Медийна такса в Дания

Здравейте,
Потърсих отговор на въпроса си из другите теми, но не открих.
А въпроса който ме вълнува е следния. Има ли някаква месечна или годишна медийна такса върху притежаваните телевизор, компютър или лаптоп в Дания?
Синът ми е първа година студент там и сред колегите му се върти някаква информация, за събиране на сума от около 200 DKK, при притежание на горе изброените устройства. В момента към месечния му наем се начислява Antennebidrag в размер ...
Още : Медийна такса в Дания | Преглеждания : 17622 | Отговори : 4

Работа като SAP анализатор.

Може ли да се намери работа като SAP анализатор, MM-материален модул, РМ-ремонтен модул?
Още : Работа като SAP анализатор. | Преглеждания : 17406 | Отговори : 1

Работа в Дания,като Selbststendig от Германия?

Здравейте.Не съм сигурен че съм уцелил форума,но все пак ще питам ;-) Порових доста из сайта ,но не намерих това което ме интересува,а то е-мога ли като Selbststendig с немско Gewerbe да работя в Дания свободно.Или трябват някакви допълнителни документи.Може би не задавам въпроса много правилно,за което се извинявам.Живея в Германия от 3 г. и днес ме питаха дали искам да работя в Дания за известно време,и ...
Още : Работа в Дания,като Selbststendig от Германия? | Преглеждания : 16789 | Отговори : 0

Регистрация на трудовата борса в дания (ВЪПРОС). Регистрация на трудовата борса в дания (ВЪПРОС).

Здравейте,

Бих искал да питам как става регистрирането на трудовата борса в Дания след завършено висше образование в Дания - бакалавър (Завършено преди 2 години). Интересувам се колко пари се вземат на месец от държавата, къде става регистрацията и в какъв срок трябва да се направи. Изобщо всяка полезна информация свързана с темата. Благодаря за отговорите предварително !
Още : Регистрация на трудовата борса в дания (ВЪПРОС). | Преглеждания : 17303 | Отговори : 1

Стоматолози Дания?

Здравейте, има ли стоматолози работещи в Дания във форума? Или такива, който имат познати работещи като стоматолози? Скоро ще завъша дентална медицина и искам да се местя в Дания. И ме интересува имали шянс да си намеря работа(или по точно да вземата Българин) без фирма посредник защото доскоро имаше такива Унгарски но вече са си свалили обявите и незнам дали се търсят наши кадри още? Много ще бъда благодарен за всяка информаци, благодаря.
Още : Стоматолози Дания? | Преглеждания : 20004 | Отговори : 11

Работа в Одензе

Привет на всички.
Аз съм студент в Одензе, Мултимедиен дизайн и спешно си търся някаква работа(без значение колко е мръсна или тежка) за да мога да преживявам някак. Рових се из една камара търсачки, пусках хиляди CV-та но резултатът е нулев. Осъзнах, че най-лесно се намира работа с препоръки или казано другояче-връзки. Ако има българи живеещи в Одензе и имащи регистрация тук, моля пишете ми. Положението е наистина спешно, а в момента само на сънародници ...
Още : Работа в Одензе | Преглеждания : 17463 | Отговори : 1

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189769 • Общо теми 18624 • Общо членове 39814

• Advertisement