• Advertisement

Дата и час: 9 Февруари 2025, 04:26:30

Последно от форума Последно от Търся/Предлагам

Преглед на Търся/Предлагам » Форум : Търся/Предлагам

Мястото за Вашите безплатни обяви

Българска Телевизия в Дания?

Някой да знае некакъв вариянт за Българска Телевизия - интересуват ме само спорта? Щях да пробвам с булшита ама не става нещо Сега съм на eurotvbgНе е лошо ама само за един спорт незнам
Още : Българска Телевизия в Дания? | Преглеждания : 17541 | Отговори : 0

Предлагам самолетни билети

Предлагам евтини самолетни билети Бургас - Копенхаген за 15 август с включен багаж. За повече информация, пишете тук :)
Още : Предлагам самолетни билети | Преглеждания : 19093 | Отговори : 0

Търся си работа

Привет на всички !Търся си работа и квартира в Дания ,имам опит като шофьор и доставчик на вестници и във строителството, ще си платя за услугата !ако някои българи могат да помогнат нека ми пишат на:pepito_1111@abv.bg :cheers:
Още : Търся си работа | Преглеждания : 17294 | Отговори : 0

Търся квартира в Копенхаген

Ехо здравейте :)
Две момчета сме на 25 и 21.Единия от нас не учи и търсим спешно квартира или стая от апартамент за след 15-и октомври 2013, малко късно пиша но нещата се случиха доста бързо.Ако някой може да помогне някак пишете моля ви .... Дори и някакво инфо е от помощ, благодарим предварително :) ...
Още : Търся квартира в Копенхаген | Преглеждания : 16936 | Отговори : 0

Търся квартира в Копенхаген

Здравейте,
Търся квартира в Копенхаген за началото на Февруари. Ако има и други, които си търсят жилище, ще се радвам да търсим заедно! Ако давате стая или апартамент, ще съм много благодарен да се свържите с мен.

Аз съм момче на 23г, приет съм в ITU Copenhagen и заминавам средата на Януари.
Още : Търся квартира в Копенхаген | Преглеждания : 16894 | Отговори : 0

Търся автовоз Копенхаген-България

Търся автовоз Копенхаген-България.
Още : Търся автовоз Копенхаген-България | Преглеждания : 17809 | Отговори : 2

Контакт с братовчетки

Здравейте ,търся контакт с братовчеткитеси Снежина Цанев Колева и Надежда Цанева Колева
Аз съм Кольо Христов Цанев жиевя в Полша ,ако някои знае техния тел или адес моля за СМС 0048502721719
Още : Контакт с братовчетки | Преглеждания : 16587 | Отговори : 0

Търся квартира в Олбор Търся квартира в Олбор

Търся квартира в Олбор от месец август.
Още : Търся квартира в Олбор | Преглеждания : 16475 | Отговори : 0

Търся квартира

Здравейте,
от няколко дни съм в Копенхаген. Започнах веднага работа нямах никакво време да търся квартира. Живея в хотел в момента идва ми доста скъпо, Ако някои дава стая или апартамент на комуникативно място или в центъра ще съм много благодарен ако се свърже с мен или остави някакви контакти аз да се свържа с вас.
две момчета сме.
Още : Търся квартира | Преглеждания : 16510 | Отговори : 0

Търся суши готвач за работа в Дания

Търся суши готвач за работа в Дания, има ли желаещи.Можете да ми пишете на jsneveragain@gmail.com за повече подробности.
Още : Търся суши готвач за работа в Дания | Преглеждания : 17030 | Отговори : 1

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189769 • Общо теми 18624 • Общо членове 39814

• Advertisement