• Advertisement

Дата и час: 24 Март 2023, 08:25:29

Последно от форума Последно от Холандия

Преглед на Холандия » Форум : Холандия

Добре дошъл във форумите на Холандия. Тук можеш да зададеш всички въпроси, които те вълнуват.

Гимназия в Холандия за чужденец

Здравейте! Баща ми замина за Амстердам, но понеже не знае толкова добре езика, не можа да разбере как точно стоят нещата там с гимназиите и дали изобщо ще имам шанс за прием там. На 16години съм(10клас) , говоря английски, но холандския никога не съм го учила. Та въпросът ми е: има ли гимназии в Холандия, в които се учи само на английски? И има ли подготвителна година, в която мога да изучавам само езика и ...
Още : Гимназия в Холандия за чужденец | Преглеждания : 7433 | Отговори : 0

Обезщетение за безработица?

Здравейте и весела Коледа на всички. Имам следното питане: В момента работя за българска фирма, от няколко години. Възможно ли е ако ме съкратят от нея и замина за Холандия, да си получавам обезщетението за безработица в Холандия? Ако някой знае моля да сподели. Също така и евентуално какви документи е необходимо да представя в Холандия? Трябва ли да са преведени и легализирани?
Още : Обезщетение за безработица? | Преглеждания : 8017 | Отговори : 0

Справочници за фирми в индустрията и транспорта

Здравейте, моля да споделите информация дали има някакви справочници за фирми в индустрията и транспорта. Предстои ми заминаване в Холандия след около 2 месеца. Идеята ми е да си търся работата директно от този вид фирми и ако мога да прескоча посредниците за които менията са доста противоречиви. Благодаря ви предварително. Поздрави и успех на всички!
Още : Справочници за фирми в индустрията и транспорта | Преглеждания : 7962 | Отговори : 0

ПОМОЩ: глоба за невнесена здравна застраховка на напуснал Холандия

Здравейте,
интересуваме някои знаеш или сблъсквал се със следният въпрос:
Работих 1 година и шест месеца легално/на договор/ във фирма в Холандия - ДЕЛФТ до 01,02,02019год.
Прекратиха ми договора/по взаимно съгласие/ и след това ме насочиха да се регистрирам в службата за безработица и обезщетения.
Напуснах желището си на 31,01,2019 коректно и без проблем от агенцията и собственика, както и Холандия/прибрах се в БГ, като онлайн си движех нещата без проблеми.
Сега през август получавам ...

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement