• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 21:20:33

Последно от форума Последно от Документи

Преглед на Документи » Форум : Документи

Информация за удължаване на международен паспорт, тарикатлъци с шофьорските книжки и др.

Документи за BSN номер

Здравейте, освен лична карта и адресна регистрация, какви други документи са необходими за получаване на BSN? Четох някъде, че се иска многоезичен акт за раждане (вече имам такъв) и решение за развод, ако е налично (с превод и легализация). И тъй като преводът и легализацията на решението за развода струват над 100 лв, се чудя все още дали ще ми е необходим този документ или не.

Благодаря предварително :) ...
Още : Документи за BSN номер | Преглеждания : 13174 | Отговори : 2

Фамилно име на новородено - българско и холандско, възможност?

Здравейте!

Със съпруга ми (холандец) очакваме първа рожба (момиче), и се чудим за фамилното име - бихме искали да има и българското (Ковачев/а), и холандското. Това възможно ли е? В случай, че един ден имаме и момче и момиче, възможно ли е всяко дете да запази фамилното си име в съответния пол - ...(в) или ...(ва) + холандското фамилно име?

Акт за раждане

Приятел ми каза ако тръгвам за Холандия задължително да си взема с мен акт за раждане. Рових малко и открих много малко информация само за някакви Многоезични актове за разждане, които би трябвало да се издават от общината, където си роден. Потърсих на сайта на общината, но тук има само стандартен български акт като услуга, която се предлага от тях. Някой може ли да ми даде насока, къде и как да намеря това нещо.
Още : Акт за раждане | Преглеждания : 18586 | Отговори : 3

Лична карта, издадена преди 2010 г.

Някой може ли да каже дали ще имам проблеми с адресна регистрация и намиране на работа с Лична карта издадена преди 2010 г. ? Благодаря ви.
Още : Лична карта, издадена преди 2010 г. | Преглеждания : 20179 | Отговори : 11

Холандски паспорт

Здравеите! С новия холански кабинет се промениха и някой изисквания отностно холандския паспорт, например престоят се увеличи от 5 на 7 години. Някои има ли информация от кога влиза в сила новия закон?
Още : Холандски паспорт | Преглеждания : 17563 | Отговори : 1

При закупуване на бус от Холандия какви документи да взема?

Здравейте! Надявам се някои да ми помогне - предстои ни покупка на Мерседец Вито от Холандия, но не зная какви документи трябва да искам и други работи, знам само, че колата трябва да има фактура, тъй като буса ще бъде за фирма. Надявам се някои да ми помогне, Благодаря предварително

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement