• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 21:56:36

Последно от форума Последно от Здраве

Преглед на Здраве » Форум : Здраве

Кой каза "Наздраве"? :-)

Oбещетение при травма по време на обучение и работа

Здравейте,
претърпях инцидент на втория ден по време на обучение на постъпване на работа Flora Holland .
Инструктора който ме обучаваше на мини- мотокар , не обърна внимание , че нямам предпазни странични облегалки .
На един от завоите не се задържах и изпаднах от мотокара. нямах нищо счупено , но съм с отоци и големи синини по ръцете и краката. Получих замайване и световъртеж. Бях уплашена . Имам болки и силен стрес.
Другият инструктор ...
Още : Oбещетение при травма по време на обучение и работа | Преглеждания : 9446 | Отговори : 0

Връщане на здравните застраховки ?!

Здравейте.
Работя от около 6 месеца в Холандия и си плащам всяка седмица здравната застраховка на цена около 22 евро и нещо. Съвсем случайно разбрах ,че на някои служители им връщат парите платени за здравна застраховка през определени интервали от време по банков път. Това се било случвало в случай ,че не са ползвали болнични или мед. Услуги. Допитах се до офиса на фирмата за човешки ресурси към която работя , но там не ми ...
Още : Връщане на здравните застраховки ?! | Преглеждания : 9601 | Отговори : 2

Раждане в Холандия

Някой може ли да ми разясни как стоят нещата с раждането в Холандия? Какво мога да получа след раждането освен детските? Има ли нещо като наградата в България?
Още : Раждане в Холандия | Преглеждания : 18493 | Отговори : 1

Български гинеколог в Холандия

Здравейте! Предварително благодаря на хората,който ще откликнат на темата :) Въпросът ми е къде в Холандия мога да намеря български гинеколог? Ако някой знае моля да ми помогне с номер,адрес или някаква информация
Още : Български гинеколог в Холандия | Преглеждания : 17378 | Отговори : 0

На лекар в Холандия

Здравейте,

Тъй като претърпях лек инцидент и си ударих главата бих искал да ви попитам дали знаете какви документи са нужни, за да отида да се прегледам в болница? Само Европейската здравноосигурителна карта ще ми свърши ли работа или се иска и застраховка? И ако трябва застраховка, задължително ли е да е холандска или може да е българска? Благодаря.
Още : На лекар в Холандия | Преглеждания : 18583 | Отговори : 8

Личен лекар (huisarts)

Здравейте :)

Искам да се посъветвам с вас за така наречения домашен доктор тук в Холандия.. преди няколко дни мъжът ми имаше много висока температура и ужасна кашлица, ние не знаехме към кого да се обърнем и отидохме в болницата където ни казаха,че трябва да имаме дом.лекар,при когото да ходим ако имаме някакви оплаквания и ако той прецени,че е нещо спешно тогава да отиде до болницата.. ...
Още : Личен лекар (huisarts) | Преглеждания : 25921 | Отговори : 6

БГ лекари в Ротердам?

Здрасти на вси4ки искам да ви попитам да ли знаете за лекари българи в Ротердам,и по то4но невролог?ако знаете о за други пак ще съм благодарен,ако споделите
Още : БГ лекари в Ротердам? | Преглеждания : 16385 | Отговори : 2

стоматолог в холандия

Ако имате нужда от стоматолог българин в холандия
адреса е rotterdam,heemraassingel 294b , 3021NB tel 0616074545
поздрави
Още : стоматолог в холандия | Преглеждания : 16337 | Отговори : 0

Здравно-осигурителна система в Холандия

За всички, които планират по-продължителен престой в Холандия, предлагам следните полезни линкове, свързани със здравеопазването, здравните застраховки и здравно-осигурителните компании в страната:

Подробно обяснение на здравно-осигурителната система в страната( информацията е на английски)

Тук или тук можете да изберете най-подходящата за Вас здравна застраховка. ( сайтовете са на холандски)

Споделете Вашия опит, от коя компания сте най-доволни, случвало ли Ви се е да се прехвърлите в друга компания и защо?
Още : Здравно-осигурителна система в Холандия | Преглеждания : 22051 | Отговори : 1

Лош опит в холандска болница

Да споделя лош опит със здравната система в Холандия .... преди време ми се наложи да ми позакърпят ръката .... 4 шева, след порязване .... в болницата криво ляво след като чаках едни 2 часа се намери някой да ме зашие. 10-на дни по-късно ме върнаха от същата тази болница с обяснението че там не махали конци (не било по спешност).... Това трябвало да го свърши личния ми доктор. Накрая го свърши асистентката която записва ...
Още : Лош опит в холандска болница | Преглеждания : 16620 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement