• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 22:01:49

Последно от форума Последно от Работа, данъци и осигуровки

Преглед на Работа, данъци и осигуровки » Форум : Работа, данъци и осигуровки

Форумът, който касае всеки!

Mасажист и естетишън

Здравейте Българи.
С жена ми живеем в Америка.
Аз съм както Български така и Американски вече гражданин, а тя разполага само с зелена карта.
Аз съм Massage Therapist а тя е Esthetician. Въпроът ми е дали някой знае, или ако може да ми свърши тази услуга и разпита какви са заплатите в Амстердам и околността за тези две професии ?
Обмисляме преместване там, но преди да вземем решение трябва да знам какъв доход можем да ...
Още : Mасажист и естетишън | Преглеждания : 8217 | Отговори : 0

Промени в Холандското законодателство , касаещи трудово правната сфера.

Здравейте , сънародници.
Доколкото разбирам , от 01.01.20 г. в Холандското законодателство , касаещо трудово правните въпроси настъпват съществени промени. С оглед на това ,че 98 % от пребиваващите Българи тук са работещи ... мисля ,че би било полезно хората които са на ТИ с Холандския език да осветлят , за какво става въпрос. Прилагам линк по въпроса от сайта на Правителството.
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpe ... SDMhAkxzpE

Търся информация за работа в района на HOOGVLIET

Добър ден,

предлагат ми работа в този район в логистични складове.Моля ако някой работи там да сподели как е ?

Благодаря предарително.
Още : Търся информация за работа в района на HOOGVLIET | Преглеждания : 6714 | Отговори : 0

зъботехник в Холандия зъботехник в Холандия

Здравейте,краят на тази или началото на другата година обмислям преместване в Холандия,насочил съм се към Амстердам или Ротердам (зависи къде ще си намеря работа :mrgreen: ) . Аз съм зъботехник.Холандски все още не знам,но лятото почвам курсове. искам да попитам как стой въпроса с търсенето на работа?как трябва да кандидаствам за работа?с българска диплома нали след превода и легализацията дали ще мога да почна на работа ...
Още : зъботехник в Холандия | Преглеждания : 9208 | Отговори : 7

Търсене и намиране на работа в Холандия

Здравейте,

Интересува ме възможно ли намирането на работа в корабния бранш, но с дейност на сушата и как е най-добре да се подходи? Съществуват ли ХОЛАНДСКИ фирми посредници за намиране на работа ?
На 43 год. съм, мъж по образование корабен механик. Имам и втора специалност "Технология на металите и металорежещи машини" от технически университет. Като корабен механик съм работил сравнително малко докато изкарах изпитите и получих 2ра степен. Общия ми стаж е 18 години, ...
Още : Търсене и намиране на работа в Холандия | Преглеждания : 13101 | Отговори : 13

Колко като % се удържат от БРУТОто

Тъй като не мога да намеря автентична информация, бих искал някой запознат да се включи.
Например, при 40 работни часа на седмица, брутното възнаграждение е около 1500Е.

Колко като % са тези удръжки и за какво?
Още : Колко като % се удържат от БРУТОто | Преглеждания : 13964 | Отговори : 4

Работа в завод за пилета

Някой да е работил или да заминава за Ултрех в завод за пилета ? Трябва ми информация как е положението там и как е работодателя.
Още : Работа в завод за пилета | Преглеждания : 14732 | Отговори : 3

Кандидатстване за социални помощи при болест

Здравейте,
Може ли да се получават някакви помощи , ако не си работил в Холандия , но се лекуваш там?
Леля ми е дошла тук в Недерландия, преди една година след като е била поканена от нейния приятел , пенсионер да живее старините си него.
Тoй и е направил адресна регистрация и здравна застраховка, получила е BSN и когато е отишла на преглед са установили че е болна и има рак на гърдата, начална форма ...
Още : Кандидатстване за социални помощи при болест | Преглеждания : 16576 | Отговори : 2

работа чрез uitzendbureau???

Напоследък разпитвам доста хора как се намира работа чрез т.н.uitzendbureau,всеизвестно е ,че повечето плащат от 8е нагоре(чух и за 7,50е в турско).Имам питане към някого с опит-заслужава ли си да се търси работа чрез uitzendbureau? в някои направо може да кандидатстваш в офис,дори без СV ,оставяш си данните.....в по-големите е чрез интернет....Но в нета срещнах и репортажи с изпатили си поляци с неизплатени пари (нищо ново).....
Така въпростите ми са:

Как минава цялата процедура с ...
Още : работа чрез uitzendbureau??? | Преглеждания : 17425 | Отговори : 5

знаете ли нещо за тази фирма lawlorassociates

Обадиха ни се с предложение за работа от фирма lawlorassociates. Работата е в Холандия за бране на гъби във ферма Monaghan Mushrooms. някой бил ли е има ли някакви впечетления?
Още : знаете ли нещо за тази фирма lawlorassociates | Преглеждания : 15856 | Отговори : 1

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement