• Advertisement

Дата и час: 20 Март 2023, 22:08:18

Последно от форума Последно от Търся/Предлагам

Преглед на Търся/Предлагам » Форум : Търся/Предлагам

Мястото за Вашите безплатни обяви

транспорт на туристическо ремарке vouwwagen

Интересувам се от изтегляне на ход на туристическо ремарке/vouwwagen от района на Утрехт до България.
Още : транспорт на туристическо ремарке vouwwagen | Преглеждания : 16620 | Отговори : 2

Адресна регистрация

Здравейте!Работя в холандска транспортна фирма с полски договор.Искам да променя това и да мина на холандски,но за целта ще са ми нужни ред неща,а доколкото разбирам от форума трябва да започна с регистрацията.Молбата ми към вас е за съдействие относно регистрацията.Бих заплатил на желаещ да ме регистрира на адрес.Аз съм международен шофьор и няма да ползвам жилището просто ми трябва документът за да мога да предвижа животът си напред.....и така....Ще съм благодарен на отзовалите се ...
Още : Адресна регистрация | Преглеждания : 18026 | Отговори : 7

Търся преводач

Здравейте,

Търся преводач от района на Амстердам. Става въпрос за лекция/обучение, което ще бъде изнесено пред група от българи, което трябва да бъде преведено от холандски на български език. Темата на лекцията е: Aircargo security awareness training. Времетраенето е около 4-5часа.
Моля, който проявява интерес да се свърже с мен на имейл: kosiosln@gmail.com
Още : Търся преводач | Преглеждания : 15437 | Отговори : 0

Търся квартира /стая под наем в Амстердам

Здравейте на всички!

Търся квартира или стая под наем в Амстердам. Квартирата е за брат ми, пиша от негово име тука, понеже няма регистрация в форума. На 38 години е, има постоянна работа. В момента живее в Куделстаарт, но му отнема по няколко часа на ден само в пътуване и поради тази причина иска да се премести в Амстердам. Работи на Рембранд плей в един хотел. Ако някой знае или предлага нещо нека да пише ...
Още : Търся квартира /стая под наем в Амстердам | Преглеждания : 17965 | Отговори : 0

търся квартира в Маастрихт

Търся квартира в Маастрихт , имам договор с работодател , на стаж съм. Стая , по възможност обзаведена
Още : търся квартира в Маастрихт | Преглеждания : 15784 | Отговори : 0

Купувам няколко автомобила - пикапи, бордови товарни и леки - Холандия

Мой познат иска да купи няколко превозни средства от Холандия. Не знам какви, но по принцип ползва пикапи (май му казват "джип" в България), неголеми бордови машини, и леки коли. Няма да се карат към България, той ще си ги вземе с кораб. Ако някой се занимава с това и има какво да предложи, може да се разберете за нещо взаимоизгодно.
Колите ще се купуват скоро, до седмица. Повече информация засега нямам.
Пишете ми съобщения, ...

Трябва ми преводач от Амстердам.

Здравейте, търся си някой който да ми помогне с направата на документите в Амстердам.
Ще си платя за което, но и искам не само документи за адресна регистрация, ами и за отварянето на таттоо студио.
Идеята ми е да намеря човек който си има представа от документи, и да знае директно къде да отидем(учреждения)
Така съответно аз ще си платя за свършената работа, не търся услуга.
Необходими документи от който се нуждая
Адресна регистрация
Фирма ...
Още : Трябва ми преводач от Амстердам. | Преглеждания : 15927 | Отговори : 0

Търся квартира в Амстердам

Здравейте! на 26.02 пътувам за Амстердам и търся стая в Амстердам. Моля, ако някой знае, има познат който освобождава такава, дава под наем или търси съквартирант нека пише. Мъж на 22 с владеене на английски и осигурена работа.
Още : Търся квартира в Амстердам | Преглеждания : 17134 | Отговори : 1

Предлагам квартира в центъра на Хага!

Здравейте!
Живея в апартамент в сърцето на Хага и си търся съквартирант/ка! Не е за изпускане!
Апартаментът се намира на Raamstraat, наистина в сърцето на Хага и е близо до всичко (до The Hague University е само 15мин. пеша). Ще споделяте апартамента само с мен. Напълно обзаведен просторен хол с огромни прозорци, кухня, баня и две спални(моята е по-малката, затова Вие ще вземете по-голямата :P). Освен това – пералня, кафе машина Dolсe Gusto, прахосмукачка, ютия, ...
Още : Предлагам квартира в центъра на Хага! | Преглеждания : 16158 | Отговори : 0

Търся квартира или стая (за двама) в Холандия

Здравеите. Търся квартира или стая (за двама) в Холандия.

Ние сме двойка на 24 и 29 години и се опитваме да се преместим в Холандия. В момента йивеем в Италия и търсим квартира или стая за двама под наем, в който и да е град, но за сега навсякъде ни отрязват, защото още не работим или не учим в Холандия. Ако някой предлага квартира или стая под наем, или пък познава някой, който предлага, да ...
Още : Търся квартира или стая (за двама) в Холандия | Преглеждания : 16059 | Отговори : 0

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189513 • Общо теми 18597 • Общо членове 39772

• Advertisement