• Advertisement

Дата и час: 15 Февруари 2025, 14:23:41

Последно от форума Последно от Политика

Преглед на Политика » Форум : Политика

За политиканите, че се препълни общия форум.

Моля, гласувайте за преместването на ПСА от центъра на София

Здравейте всички,

В резултат на инициативата за набиране средства за преместване ПСА от центъра на София bgreferendum.bg пусна въпрос по темата. Няма начин това да не ви вълнува, макар и дале от България. Моля всички тук да се регистрират и гласуват.

http://www.bgreferendum.bg/referendum/za-protiv-demontirane-pamentnik-savetska-armia-sofia/

Благодаря!

9.09.1944г.-10.11.1989г.-факти, събития, коментари

Този период вече се коментира в доста други теми, които са свързани с по-различна проблематика. Ако имаше раздел "История", мястото на тази и на темата "Спомени за 10.11.1989 г. и анализ на 25 години преход" трябваше да бъде там. Това не е политика, а част от нашата най-нова история. История, която в много голяма степен определя днешното ни битие. Уважаеми колежки и колеги, микрофонът е ваш!
Още : 9.09.1944г.-10.11.1989г.-факти, събития, коментари | Преглеждания : 162289 | Отговори : 712

Живота в България преди или сега?

Какво е вашето лично мнение и опит за живота в България по времето на Тодор Живков ли беше по- добър или сега? И защо мислите така?
Още : Живота в България преди или сега? | Преглеждания : 12855 | Отговори : 7

Re: Безплатен транспорт Берлин - българска граница с Турция 7.11.2014

Темата е много интересна. Но съвсем нищо не разбрах. Това сериозно ли ?

КОЙ ли се завръща? КОЙ ли се завръща?

Интересни процеси набират скорост и в новото 43-то Народно събрание. Тези които следят поне в някаква степен случващото се в страната , няма как да са пропуснали НОВИНАТА от тази седмица. А тя се съдържа в един списък от 4 предложения на Временна комисия по бюджет и финанси. Ето ги и самите предложения, които предстои да бъдат обсъдени и подложени на гласуване и в пленарна зала:
1. Министерският съвет съвместно с Българската народна банка и ...
Още : КОЙ ли се завръща? | Преглеждания : 11073 | Отговори : 3

ДПС и ролята й в България

Тъй като Велинград заключи предната тема, реших да отворя нова, където може свободно да се дискутира ролята на тази партия в България. Ето от мен фрагменти от предизборната кампания на ДПС. Това, че агитацията е на турски мже да е незаконно, но в мен това не предизвиква особено възмущение. Но ми прави впечатление какво точно агитират. Обърнете внимание на Хафъзов и неговите думи пред избирателите в турския град.

А Местан "само ако изберете нас ще ...
Още : ДПС и ролята й в България | Преглеждания : 24018 | Отговори : 19

"Да" или "Не" на паметника на съветската армия в София

Ето Ви нова тема за споделяне/дискутиране.

Конкретен повод е тази статия:

http://www.mediapool.bg/rusiya-osadi-desnite-radikali-v-bulgaria-zaradi-pametnika-na-savetskata-armiya-news224653.html

Лично аз съм против скверненето на каквито и да е било паметници и мисля, че това е варварваски акт, било то и паметник на съветската окупационна армия. За съжаление и с участие на кандидат депутат на РБ [-(

Близо до центъра на Виена има подобен огромен монумент величаеш червената армия. Златния щит вътре със ...
Още : "Да" или "Не" на паметника на съветската армия в София | Преглеждания : 55830 | Отговори : 185

Избори 2014 :: Електронно заявление

Добър ден,

за инфо!!

http://www.mediapool.bg/balgarite-v-chu ... 23948.html

Сайт на Централната Избирателна Комисия /ЦИК/
cik.bg

Поздрави!

пс. ще има ли в ДДорф секция тази година, някой знае ли? Съответно има ли инициативи за отваряне на такава?
Още : Избори 2014 :: Електронно заявление | Преглеждания : 37434 | Отговори : 77

Накъде отива светът

Хронология на сблъсъка между Израел и палестинците

Всичко започва с едно сензационно помирение, което обаче води до нов раздор. Представители на двете големи палестински организации Хамас и Фатах се срещат през април за преговори в Газа - с намерението да сложат край на дългогодишния конфликт помежду си.

През юни 2007 година Хамас завзема властта в ивицата Газа и сформира там свое правителство, докато на Западния бряг на река Йордан продължава да управлява Фатах. Израел приема ...
Още : Накъде отива светът | Преглеждания : 9120 | Отговори : 1

КИТАЙ - Made in China

Тук искам да побликувам една тема която ме вълнува изключително много от известно време.
Става въпрос за Китай, индустриалният гигант който през последните години е само във възход. Това въздества прако върху останалия свят.
Ако вие използвате компютър или таблет или смарт фон за да влизате в "Заедно" , то отдолу на вашето устройство сигурно пише - Made in CHINA или Made in PRC.
За мен е факт, че Китай завладя икономически света. Като инженер ...
Още : КИТАЙ - Made in China | Преглеждания : 8230 | Отговори : 2

Влез  •  Регистрация

Статистика

Общо мнения 189772 • Общо теми 18627 • Общо членове 39815

• Advertisement