Mr.Bombastic написа:Колко иронично, че самият потребител е писал отговор в тази тема и то точно срещу хора злоупотребяващи с форуми.
да, господин Бомбастик, единият от които си самият ти, според личното ми мнение, както и, доколкото разбрах, според чужди. дори самите правила не спазваш, макар и сам да си ги писал, а и работата на модератор не си вършиш понякога както трябва. най-елементарни неща като например да накараш потребителите да си озаглавяват темите както трябва или поне да ги преименуваш както им е реда. пък да не говороим и за твойте безбройни безсмислени отговори, последния бисер, който може да се прочете във "Всичко е Любов". направо, съжалявам, но не успявам да се сдържа да не ти напиша, някоя подобна на твоята глупост, уж за да си осъзнаеш грешката, ала модераторското ти самочувствие не търпи критика и ти пречи да осъзнаеш каквото и да е, което води до триене на чуждия отговор, ала не на собствения... на принципа кой е по-силен.
Mr.Bombastic написа:...Бяха ти направени поне 5-6 забележки в последните месеци.
айде не хиперболизирай, само една беше или две, ще изровя емайла, ако трябва.
Mr.Bombastic написа:...Всъщност причината да не си модератор все още беше абсолютната ти невъзможност да водиш нормален диалог с хората посещаващи форума. За което беше помолен да се откажеш доброволно от правата си на модератор и което направи ДОБРОВОЛНО.
айде пак съчиняваш... причината за това да се откажа от модераторската си дейност беше единствено ти - просто ми писна от теб, защото тогава имаше по-малко потребители и ти искаше да се модерира по-"лабаво", че да не изглежда много строг форума, ала в една по-спорна тема ти се изказа няколко пъти толкова тъпо, че видях, че опитите ми да въдворя ред и разбирателство не могат да се сравняват с твоята контрапродуктивна лигня.
Mr.Bombastic написа:P.S. За информация на непросветените: в последно време са изтрити сигурно 20-30 пост-а на този потребител. В повечето случаи неща с тенденциозно и заядливо съдъжание, както към мен така и към други потребители. Някои от тези потребители напълно основателно ме попитаха защо правилата, които важат за тях не важат за него. Тогава не можах да отговоря еднозначно.
да бе 20-30, ако има и 10 ще ти уредя 50% рабат за bahndamm... а ти на потребителите обясни ли им да не пишат глупости на таркалета?
аз лично, много добре го осъзнавам, че на няколко пъти се заядох, и то се заядох нарочно, защото се пишат глупости. ама не само се пишат, ами и не се поправят. и не само не се поправят, ами и се задълбават точно от тези, които не трябва. от това само форума си губи смисъла за обмен на "ценна" информация и се превръща в женски пазар. една седмица ме нямаше и само глупости изчетох пак. пишката на тоя, къде ще следва оня - това и в чата може да си го споделяте. хората като влезат да търсят информация във форума не се интересуват например къде еди-кой си потребител е приет с какво ще пътува и какво ще си носи. или че леонард ще става образцов потребител. или че бомбастик не го кефела идеята, да се жени някаква непозната за германец. чалга. тва е