Страница 1 от 5

Проблематични потребители!

МнениеПубликувано на: 29 Октомври 2004, 19:33:16
от admin
Въпросът, на кой колко години му липсват винаги се е дискутирал по форумите. Но днешния случай беше доста дразнещ. Потребителят h_lilov обиди всички потребители на тази страница с една доста сосна ругатня. Това доведе до:
1. Изключване на опцията за публични съобщения :?
2. До някои събития - минали и бъдещи за този потребител. :twisted:

Поздрави на всички и нека такива инфантили ни спестят присъствието си.

МнениеПубликувано на: 29 Октомври 2004, 19:56:44
от GVP
Ей аз пак съм изпуснал сеира. :D :D Нищо не съм прочел. 8)

МнениеПубликувано на: 29 Октомври 2004, 20:00:52
от Lee
Az syshto. No nymam osnovanie da ne vyarvam na Admina. Pravilno reshenie!

МнениеПубликувано на: 28 Февруари 2005, 15:01:36
от admin
Имаме си още един изгорял: BOSS4E. Бяха му направени забележки, но той явно не разбира от нормално отношение. Наложи се да бъдат изтрити и около 5 негови пост-а. Честно казано не разбирам защо не си водиш словесните битки директно с хората, които те дразнят, а използваше този форум. Мястото е меко казано неуместно за това. Ще се радваме ако не го посещаваш повече.

МнениеПубликувано на: 28 Февруари 2005, 15:12:40
от citizen
някой хора още не са наясно, че да пишеш глупости във форуми и чатове не е безнаказано, виж http://www.netlaw.de/urteile/olgk_07.htm и http://www.sakowski.de/onl-r/onl-r65.html

МнениеПубликувано на: 17 Юни 2005, 13:22:10
от admin
Имаме си нова жертва. Потребителят ivanradichev беше официално изгонен от форумите заради СПАМ. Такива действия не се толерират и се взимат мерки на момента. Искрено се надявам, че г-н Радичев ще ни спести присъствието си и за в бъдеще.
Извинения на вакса и светеца, че и техните мнения писани по темите на Радичев бяха изтрити. :wink:

МнениеПубликувано на: 18 Юни 2005, 12:01:56
от admin
Тия дни много хора решиха, че единственото ми занимание е да се разправям с потребители. Неприятно, но се налага:

Metatron - акаунта му е изключен по собствено желание,

Obirah - акаунта му е изключен след оплакване, че е безпокоил потребител (не от модератора!)

Това е!

МнениеПубликувано на: 8 Юли 2005, 09:29:02
от admin
Още един: speedy2002. За неспазване на правилата и условия на сайта и най-вече обида на потребители.

МнениеПубликувано на: 19 Септември 2005, 09:27:32
от Mr.Bombastic
Колко иронично, че самият потребител е писал отговор в тази тема и то точно срещу хора злоупотребяващи с форуми.

Citizen,
Има си правила и ти си един от хората, които системно си позволява да не ги спазва. Замърсяваш темите с коментарчета, които нямат отношение по темата и се заяждаш на дребно за каквото намериш. Няколко пъти ти е правена забележка за което. Придържай се към правилата! На последно предупреждение си. Бяха ти направени поне 5-6 забележки в последните месеци. Ти обаче продължаваш да ни губиш времето. Всички хора които са модератори в този форум (в момента са 3ма) са хора с професии и доста малко свободно време. Фактът че си БИЛ модератор с нищо не те прави по-различен от другите. Всъщност причината да не си модератор все още беше абсолютната ти невъзможност да водиш нормален диалог с хората посещаващи форума. За което беше помолен да се откажеш доброволно от правата си на модератор и което направи ДОБРОВОЛНО. Заради добронамереността на този форум и страница си прецени: дали да продължаваш да се изявяваш с инфантилни коментари или просто да си избереш друг форум за изява.

P.S. За информация на непросветените: в последно време са изтрити сигурно 20-30 пост-а на този потребител. В повечето случаи неща с тенденциозно и заядливо съдъжание, както към мен така и към други потребители. Някои от тези потребители напълно основателно ме попитаха защо правилата, които важат за тях не важат за него. Тогава не можах да отговоря еднозначно.

МнениеПубликувано на: 20 Септември 2005, 00:53:41
от citizen
Mr.Bombastic написа:Колко иронично, че самият потребител е писал отговор в тази тема и то точно срещу хора злоупотребяващи с форуми.

да, господин Бомбастик, единият от които си самият ти, според личното ми мнение, както и, доколкото разбрах, според чужди. дори самите правила не спазваш, макар и сам да си ги писал, а и работата на модератор не си вършиш понякога както трябва. най-елементарни неща като например да накараш потребителите да си озаглавяват темите както трябва или поне да ги преименуваш както им е реда. пък да не говороим и за твойте безбройни безсмислени отговори, последния бисер, който може да се прочете във "Всичко е Любов". направо, съжалявам, но не успявам да се сдържа да не ти напиша, някоя подобна на твоята глупост, уж за да си осъзнаеш грешката, ала модераторското ти самочувствие не търпи критика и ти пречи да осъзнаеш каквото и да е, което води до триене на чуждия отговор, ала не на собствения... на принципа кой е по-силен.

Mr.Bombastic написа:...Бяха ти направени поне 5-6 забележки в последните месеци.

айде не хиперболизирай, само една беше или две, ще изровя емайла, ако трябва.

Mr.Bombastic написа:...Всъщност причината да не си модератор все още беше абсолютната ти невъзможност да водиш нормален диалог с хората посещаващи форума. За което беше помолен да се откажеш доброволно от правата си на модератор и което направи ДОБРОВОЛНО.

айде пак съчиняваш... причината за това да се откажа от модераторската си дейност беше единствено ти - просто ми писна от теб, защото тогава имаше по-малко потребители и ти искаше да се модерира по-"лабаво", че да не изглежда много строг форума, ала в една по-спорна тема ти се изказа няколко пъти толкова тъпо, че видях, че опитите ми да въдворя ред и разбирателство не могат да се сравняват с твоята контрапродуктивна лигня.

Mr.Bombastic написа:P.S. За информация на непросветените: в последно време са изтрити сигурно 20-30 пост-а на този потребител. В повечето случаи неща с тенденциозно и заядливо съдъжание, както към мен така и към други потребители. Някои от тези потребители напълно основателно ме попитаха защо правилата, които важат за тях не важат за него. Тогава не можах да отговоря еднозначно.

да бе 20-30, ако има и 10 ще ти уредя 50% рабат за bahndamm... а ти на потребителите обясни ли им да не пишат глупости на таркалета?

аз лично, много добре го осъзнавам, че на няколко пъти се заядох, и то се заядох нарочно, защото се пишат глупости. ама не само се пишат, ами и не се поправят. и не само не се поправят, ами и се задълбават точно от тези, които не трябва. от това само форума си губи смисъла за обмен на "ценна" информация и се превръща в женски пазар. една седмица ме нямаше и само глупости изчетох пак. пишката на тоя, къде ще следва оня - това и в чата може да си го споделяте. хората като влезат да търсят информация във форума не се интересуват например къде еди-кой си потребител е приет с какво ще пътува и какво ще си носи. или че леонард ще става образцов потребител. или че бомбастик не го кефела идеята, да се жени някаква непозната за германец. чалга. тва е

МнениеПубликувано на: 20 Септември 2005, 08:06:04
от Mr.Bombastic
citizen,

В повечето случаи мненията ти дори не стигат до мен. Те просто биват изтривани от другите модератори преди това. Така че съжалявам, основната ти цел да дразниш или да се заяжаш или каквато е там, не успява. И още нещо, няма май вече и един човек в този форум, с който да можеш да водиш нормален диалог. Така че силно се съмнявам, че точно ти си човекът който може да ме съди и да ми дава съвети. Но от много други хора ги приемам. Между другото доколкото разбрах последните ти писания са толкова злостни и на личностно ниво (спрямо мен), че ти вече трябваше да си вън от този форум. И то не защото са против мен, а защото са срещу правилата на форума и по-специално тези които забраняват обиди на потребителите. А в този форум макар и с повече права, аз се изявявам най-вече като потребител. Просто не знаех, че си се държал по този начин, когато те предупредих за последно. :!:
Колкото до изтритите ти пост-ове, става дума за повече от 30, защото в последните месеци само аз съм ти изтрил поне 15 от заяжданиците (определено не бяха конструктивни предложения) и едносричните отговори.
Колкото до изпълнението ти на модераторските ти задължения. Спомням си как те молих да се откажеш, беше се изпокарал с де каквото имаше в този форум и хората спряха да го посещават. Страхотен пример беше. От 6те модератора до тук ти си човекът, който се справи най-зле. Исках да ти го спестя това, но не го заслужаваш, за съжаление.
И citizen, нали си наясно че форума, модераторите, потребителите и т.н., можеш да не ги използваш или да си губиш времето с тях. При следваща издънка в този форум, ти забранявам достъпа. Други дискусии няма да има. Имаше достатъчно време да реагираш.

МнениеПубликувано на: 5 Декември 2005, 17:11:32
от admin
Още един: asdf01
Причина: обида на модератор!

Моля, не забравяйте че модераторите в този форум полагат безплатен труд в полза на общия ни сайт!

МнениеПубликувано на: 12 Февруари 2006, 10:12:24
от admin
още един спамаджия: disagi

МнениеПубликувано на: 14 Февруари 2006, 23:02:03
от admin
и още един: lordm. След като модераторите не можаха да го озаптят :cry: Временно! За един ден!

МнениеПубликувано на: 3 Март 2006, 01:12:58
от admin
Botzo се наложи да бъде изключен. След като написа на множество от потребителите ни лични съобщения, с които ги препращаше на друг форум. Доста неетично и подло. Между другото едно търсене в гугъл за този човек показва какво си имахме във форумите. Вече е бил гонен от не един форум на българи в чужбина.