• Advertisement

МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ(MLM)- ИЗМАМА ИЛИ “НЕ”

Добре дошъл във форумите на всички страни, които не са включени по-горе. Тук можеш да зададеш всички въпроси, които те вълнуват.

МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ(MLM)- ИЗМАМА ИЛИ “НЕ”

Мнениеот fasrow » 2 Август 2010, 15:07:54

През последните няколко години, а още повече в нашите трудни времена, все повече и повече хора търсят начини да печелят пари у дома си. Това най-вече се прави по интернет.В повечето случаи, резултатите от търсенето на възможности за печелене на пари у дома ще ви доведе до (Мрежов маркетинг).

Както при повечето неща по рода си от този вид индустрия са източник на противоречия в продължение на години заради начина, по който е структурирана. На пръв поглед може да изглежда, че е пирамида- схема, но разликата между една пирамида- схема и законен Marketing(MLM) е на няколко нива .Дружествата пирамидални схеми не са стока или услуга която ви се предлага, като законнити компании за Мултилевър Маркетинг които ви предлагат продукт или услуга.
Някои дружества, понякога използват телевизия, радио, и други печатни медии да рекламират своите продукти и услуги, разходите са милиони долари. Мултилевъл компаниите не просто използват хората, които искат да правят пари у дома си, те правят реклама чрез словото и чрез референции за насърчаване на техните услуги и продукти.

Това е наистина една победа, за всички ситуации, която спестява стотици хиляди долари за реклама, докато компаниите продължават ефективно да насърчават по законен начин своя продукт или услуга, които те предоставят. Тези фирми обикновено работят много по-добре, защото хората включени в тази система, работят заедно, за да помагат един на друг да насърчават и да получат стотици хиляди долара комисионни от няколко нива.

Имайте предвид, има хиляди измами в интернет компании които се представят за легитимни. Мрежовия маркетинг е бизнес, в който е необходим дистрибутор за изграждане на бизнеса. Вие печелите пари от продажбите си, както и от продажбите на вашите дистрибутори.Това се нарича Мултилевъл Маркетинг и Ви се плаща от продажбите на вашата група на няколко нива в дълбочина.

Интернет е чудесен начин да се направят бързи пари и за изграждане на много големи приходи в много кратък период от време. С подходящата програма всеки може бързо да прави пари само с малко усилие. Посетете моя сайт ************************************* в интернет и ще се запознаете с един отличен модел за ефективна дистрибуция.


*********** Преди да посетим вашият, посетете нашият!

vel...
Аватар
fasrow
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 23 Януари 2008, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Re: МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ(MLM)- ИЗМАМА ИЛИ “НЕ”

Мнениеот naselo » 2 Август 2010, 16:07:38

Много точно е написано - НЕ хахах
Човекът, който предлага тази велика работа, не може да пише на приемливо ниво.
naselo
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 662
Регистриран на: 23 Февруари 2009, 05:44:59
Благодарил: 16 пъти
Благодарено: 65 пъти


Назад към Други страни

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement