• Advertisement

Писък в нощта!

Писък в нощта!

Мнениеот seli » 12 Юли 2010, 13:23:16

Изображение

"Филмът разказва за благородника Луи (Брад Пит), който бива превърнат във вампир от Лестат (Том Круз) Филмът е направен по книгата на Ан Райс - Интервю с вампир, първата книга от поредицата - вампирски хроники.

Това е историята на Луи, представяща ни приключенията му през смъртният му и безсмъртен живот. Той разказва как се е превърнал във вампир в ръцете на разпаленият и злокобен Лестат, и как не по свое желание е бил въведен в света на вампирите. Луи е отвратен от начина на живота, който вампирите водят и в частност на този на безкруполният си спътник Лестат. Загубил веднъж статуса на благородник, животът преминава през количество от препятствия в борбата му с естественият ход на вампирската природа. Напълно неутешим, стигнал дъното на мизерното си съществуване, една вечер броденето по улиците на Ню Орлиънс го отвеждат до къща поразена от чумата. В нея той открива момиченце, което е загубило майка си. В целта си да я утеши с последната частица човечност останала в него, Луи я ухапва, но не я убива. Напълно решен, че на Луи му е нужен другар, а може би и на самият него, Лестат превръща Клодия във вампир, надявайки се че това ще изтръгне младият му спътник от мизерията, в която се е заринал по собствена воля. И така, великолепието, женската страст, жаждата и интелигентността остават навеки заключени в тялото на малко дете. Годините минават неусетно и един ден спотаената омраза у Луи и Клодия, към причинената болка и капанът, в който Лестат ги държи затворени, достига преломният си момент. Клодия намира начин да умъртви Лестат и двамата с Луи преплуват половината свят с надеждата, че отвъд океана ще намерят други като тях. Някой, който да ги разбере и да им разкаже истината за това, което са те в действителност.

Обикаляйки цяла Европа, в крайна сметка двамата достигат Париж където откриват театрална трупа, изградена от вампири, представящи за хора, играещи ролята на вампири в своите спектакли. Въодушевени, че най-накрая са намерили сродници, двамата навлизат в обществото на трупата, за да открият, че там всъщност не ги очаква нищо добро. Единственият, който им помага е екстравагантният вампир Арман, но дали само неговото силно желание ще е достатъчно, за да опази живота им? В крайна сметка се оказва, че вампирската общност далеч не е това, което Луи и Клодия очакват, но преди да осъзнаят грешката си за един от двамата става прекалено късно..."


Изображение

"Здрач е романтично-фантастичен игрален филм, създаден по едноименния роман на Стефани Майър. Главната женска роля се играе от Кристен Стюарт, тийнейджърка, която се влюбва във вампира Едуард Кълън, в ролята Робърт Патинсън."


Брад Пит е вампир № 1 - http://showbusiness.actualno.com/news_306242.html

„Интервю с вампир” срещу „Здрач” - 1:0 - http://www.novinar.net/news/interviu-s- ... yNQ==.html
Аватар
seli
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3158
Снимки: 256
Регистриран на: 26 Февруари 2009, 23:21:09
Местоположение: Стокхолм - Истанбул - Бургас
Благодарил: 205 пъти
Благодарено: 246 пъти

Re: Писък в нощта!

Мнениеот seli » 13 Юли 2010, 17:33:37

Кралицата На Прокълнатите

Изображение

"Алая изпълнява главната роля в КРАЛИЦАТА НА ПРОКЪЛНАТИТЕ - стилно представяне на познанията за вампири, базирано на “Вампирски хроники” на Ан Райс. Стюарт Таунзенд се въплъщава в Лестат – вечноживият антигерой, познат от екранната адаптация на “Интервю с вампир”. Този път Лестат е приет в света на татуировките и черните дрехи. Той е рок звезда. И неговата опияняваща готическа музика се прокрадва в света и възражда желанията на всемогъщата Акаша. Заедно, тя и Лестат, могат да управляват вечно. Но зараждащо се увлечение може да попречи на това царуване: Лестат е омаян от смъртно момиче от плът и кръв (Маргарит Моро). "
Аватар
seli
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3158
Снимки: 256
Регистриран на: 26 Февруари 2009, 23:21:09
Местоположение: Стокхолм - Истанбул - Бургас
Благодарил: 205 пъти
Благодарено: 246 пъти


Назад към Филми и ТВ сериали

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта

  • Advertisement