• Advertisement

може ли да се печелят пари в интернет?

Мястото за Вашите безплатни обяви

може ли да се печелят пари в интернет?

Мнениеот Tinkerbell » 2 Октомври 2012, 12:11:32

Здравейте,
от известно време си задавам въпроса дали в действителност могат да се печелят пари в интернет. Дори се регистрирах в една страница, на която могат да се попълват анкети, да се изпълняват оферти и да се гледат реклами срещу заплащане. Това е страничката, която аз открих и на този етап съм изкарала сто долара за около месец http://www.clixsense.com/?4350174 . Не са много, но са по- добре от нищо:)
Отварям тази тема, за да открия съфорумци, с които да споделяме опит от подобни страници.
Всякакви коментари и "открития" по темата са добре дошли!
Tinkerbell
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 2 Октомври 2012, 11:38:19
Благодарил: 1 път
Благодарено: 0 пъти

Re: може ли да се печелят пари в интернет?

Мнениеот velingrad » 2 Октомври 2012, 19:43:30

@Tinkerbell

Сметнах си ги и сам, ама само за протокола:
- колко часа ти бяха нужни, за да "изкараш" 100 долара?
Ако не харесваш нещо, промени го. Ако не можеш, промени отношението си. Не мрънкай.
На народите с къса памет,
преходите им са много дълги!
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен
 
Мнения: 7590
Снимки: 392
Регистриран на: 23 Април 2005, 00:00:00
Местоположение: Das Dorf am Düssel
Благодарил: 659 пъти
Благодарено: 712 пъти

Re: може ли да се печелят пари в интернет?

Мнениеот Tinkerbell » 2 Октомври 2012, 22:11:07

Предполагам, че си разгледал станичката(velingrad) и си видял сумата, която се изплаща за гледане на реклами и така си си направил сметките. Но понеже само предполагам, че е така, ще обясня. От гледане на реклами се изкарват около 0.04-0.05 цента, което отнема 2 мин. Това което изкарва парите са анкетите, за които се заплащат съответно от 0,80$ до 1.50$ (има и такива за 0,43$, но аз не ги решавам, защото за мен е загуба на време), дневно пoпълвам от 2 до 4 анкети, което отнема максимум 1- 1.30 часа и се изкарват около 3 $.Изпълнявам един Task за 0.14$., който е лесен и отнема 30сек. ( има доста Task-ове, но отнемат време и аз не ги изпълнявам). В края на занятието се заемам с ClixGrid, което е нещо като игра, в която има шанс за спечелване на суми до 5$ ( до този мимент съм спечелила 4,50$.), лично аз кликам за да получа дневания бонус от 10%. Накратко, прекарвам час-два дневно, за да "изкарвам" тези суми. Разбира се, имам и няколко referral-а, от които до този момент съм получила 6$.
Попълвам анкети и в други станици, но там заплащането става след 6 седмици. :)
Искрено се надявам, чрез този форум да науча за други страници и възможности. Всъщност трябва да спомена, че това е занимание за хора с много свободно време, като мен :)
Tinkerbell
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 2 Октомври 2012, 11:38:19
Благодарил: 1 път
Благодарено: 0 пъти

Re: може ли да се печелят пари в интернет?

Мнениеот apockapock » 19 Октомври 2012, 17:18:23

Наблюденията ми в онлайн зяпането на глупости с цел печалба са, че си губите времето, за да пълните чужди гуши с листи от стотици или хиляди реферали :)

Потребители благодарили на автора apockapock за мнението:
ysmivka
Рейтинг: 4%
 
apockapock
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 36
Регистриран на: 17 Септември 2012, 18:11:04
Благодарил: 22 пъти
Благодарено: 36 пъти

Re: може ли да се печелят пари в интернет?

Мнениеот Mieszko Czarnecki » 20 Април 2018, 07:20:19

Истината във връзка с интернет печалбата, която трябва да знаете

Гарантирана печалба и малък риск – никога преди тези две неща не са стояли едно до друго в същото изречение. И все пак, тъй като все повече дейности се извършват посредством интернет и социалната търговия придобива значение, започнаха да съществуват и начини за печалба с минимален риск.
Позволете си да имате нещата, за които сте могли само да сънувате
За да се печелят пари е нужно да се осигури начално капиталовложение, което да бъде основа за всички по-нататъшни дейности. И все пак мнозина се отказват при самата помисъл за инвестиране, особено, ако то е свързано с интернет. Който поне малко запознат с начина, по който мислят по-възрастните хора, е наясно, че те дори не обичат да ползват картите си за онлайн плащания, защото се страхуват, че някой ще им открадне и малкото пари, които имат.
Ключът към печалбата се крие в намирането на правилната информация. Ако знаете къде да инвестирате, знаете, че не е измама, и че съществува стратегия, която проверено носи доходи, то няма място за притеснение.
Може ли реално да се печели по интернет?
Може. И което е най-хубавото, съществуват методи, с които печалбата зависи единствено и само от вас. Мнението на вече преуспелите е, че тези, които нямат опит със социалната търговия, като начало е най-добре да си набавят книгата MyCashProfessor. Ръководството разяснява до най-дребни детайли и в стъпки, как да се печели – нещо, което днес мнозина считат за невъзможно. Благодарение на стъпките и стратегиите, описани в ръководството, подобряването на жизнения стандарт вече няма да звучи като нещо невероятно.
Тази книга е пълната противоположност на всичко онова, което днес се представя като единствен път към печалбата. Не е свързана с имейл маркетинг, не трябва да се отегчавате с това да схванете някаква пирамидална схема или др. подобни. Ако искате да си осигурите приятен живот и безгрижна пенсия, то това, което трябва да направите, е да повярвате в написаното – наистина не трябва да сте експерт, нито да сте запознати с терминологията на социалната търговия. Затова този метод е любим както на мнозина бизнесмени, така и на обикновените хора.
Най-честата заблуда, която възспира печеленето
Вярно е, че за всяка дейност трябва да имате някакъв начален капитал. И все пак сумата пари, необходима ви, за да започнете да се занимавате със социалната търговия с помощта на метода MyCashProfessor, е много по-малка отколкото всички очакват. Няма да чакате дълго, за да умножите приходите си, а всяка следваща печалба ще зависи от това колко сте готови да вложите. Почти не съществува риск (рисковано е само, ако не послушате съветите и действате на своя глава), така че спокойно може да се каже, че този метод не носи със себе си никакви опасности. Единственото логично обяснение защо няма много хора, които спокойно да се наслаждават на благодатите, които тази книга прави възможни, е страхът да загубят. Неоправдан страх с оглед на сумата пари, необходима за начало.
Предимства от печалбата, за които мнозина не си дават сметка
Не е нужно да споменаваме предимства, които, хората готови да рискуват, ще имат, когато започнат да печелят – работа от вкъщи, плаващо работно време, печалби без тежко физическо натоварване (само няколко кликвания с мишката), да бъдеш свой шеф без задължения към държавата... Книгата MyCashProfessor е като една лодка, която ще отведе всеки, интересуващ се как да забогатее и всеки готов да следва последователно написаното в книгата, към едно по-добро утре.
Mieszko Czarnecki
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 20 Април 2018, 07:14:29
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти


Назад към Търся/Предлагам - Други

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

  • Advertisement