• Advertisement

ИЗМАМА OKAY Taxi GmbH Switzerland базирана в Цюрих,Швейцария

Форумът, който касае всеки!

ИЗМАМА OKAY Taxi GmbH Switzerland базирана в Цюрих,Швейцария

Мнениеот Benghead » 7 Януари 2018, 01:58:37

Здравейте,искам да предупредя /от Първо лице/ интересуващите се за фирма OKAY Taxi GmbH Switzerland базирана в Цюрих,Швейцария.
Ръководената от Даниел Христов от Ямбол и жена му Рени от Добрич фирма са некоректни работодатели.
Некоректни е меко казано,тези хора са изпечени мошеници и експлоататори.
Обявата им е публикувана в Jobs.bg и набира доста гледания и няма как да е след като са написали НЕРЕАЛНАТА заплата от 6000лв.
Започва се още с пристигането ви,като любезно и с усмивка ви обясняват че,за да започнете работа при тях трябва да заплатите такса от 2500 швейцарски франка,
като основанието за тази такса за един месец се промени четири пъти, първо били за легализация на документи, после за адвокат който трябвало да задвижи нещата, после бяха за курс някакъв за обучение който уж са ти направили, но който всъщност липсва, а накрая г-н Христов каза че тези пари били един вид гаранция че, няма да напуснеш след като ти оправи документите, което разбира се е напълно незаконно.
Всъщност целта на исканата сума от тези мили хорица е че,като им дойдат двама човека и им платят 5000 франка,те купуват една кола на старо и ги пускат да им
работят на Uber/ което отново е НЕЗАКОННО защото ние имаме договор с неговата фирма а не с Uber/ ,със същата тази кола на две смени (дневна и нощна)из Цюрих, практически без никаква подготовка.
Тези хора не плащат осигуровки но ги удържат от заплатата,прибират детските и постоянно си измислят причини да ти удържат нещо.
Настаняват хората в долнопробни пансиони които те контролират и умишлено им изкарват документи за престой с най-нисък статут (в Швейцария това е Auslanderausweis L), с който документ не можеш да си намериш самостоятелна квартира, по този начин те държат в ръцете си защото практически е невъзможно да си намериш друга работа ако няма къде да живееш.
Иначе обявите им за работа не спират да се въртят из интернет пространството и изглеждат доста подмамващи.
Тези хора очакват скоро група от 15-20 човека която да им донесе доста свежи пари за схемата им / 20x2500 франка =??? /.
Те явно искат да станат звезди на Господари на ефира.
Сериозно си помислете ако попаднете на тях.!!!!!!!
Benghead
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 7 Януари 2018, 01:55:09
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Назад към Работа, данъци и осигуровки

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement