• Advertisement

BALKANICA - Български харнителни стоки

Мястото за Вашите безплатни обяви

BALKANICA - Български харнителни стоки

Мнениеот pppetrock » 25 Ноември 2010, 16:51:12

BALKANICA DISTRAL, S.L. „Балканика Дистрал” – Испанска компания , имаща за основна дейност- внос и дистрибуция в Испания, на Български и Румънски стоки(хранителни,козметика и други бързооборотни артикули).Към момента компанията е една от най-големите в Испания в този бранш. Извършваме национална дистрибуция на цялата територия на Испания,както и на Балеарските и Канарските острови. В момента работим активно с около 3500 артикула,като по-голямата част от тях са български хранителни стоки.
Имаме установени и стабилни бизнес отношения с повече от 700 клиента на дребно – собственици на магазини,вериги магазини,хотелиери,ресторантьори,управители на барове и дискотеки.Извършваме само и единствено едрова търговия. На 08.12.2009 отвори врати и нов склад в Мадрид , оборудван и сертифициран според най – строгите изисквания на Европейския Съюз. Също така разполагаме със собствен и нает високотехнологичен надежден хладилен транспорт. В България и Румъния функционира млад и амбициозен екип,отговарящ за връзките с доставчиците,договарянето на условията и логистиката. Ежеседмични доставки на прясна стока от България и Румъния. Работим както директно с производителите,така и с национални дистрибутори и по-малки специализирани производители.
Съществуваме от 4 години и сме една от най-бързоразвиващите се компании от този тип в Испания.

С най-голямо удоволствие, ще приемем рекламата на Вашата фирма. За повече информация, се обърнете директно към нас. Поздрави!
vel...
pppetrock
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Ноември 2010, 16:43:44
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Назад към Търся/Предлагам

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement