Страница 1 от 1

Предлагам под наем стая в двустайно жилище в Stuttgart-Nord

МнениеПубликувано на: 25 Август 2009, 21:38:50
от kamen78
Предлагам стая 20 квадратни метра в двустайно обзаведено жилище в Stuttgart-Nord на 10 минути пеша и 4 мин. с U-Bahn от централна гара Stuttgart-Hbf. Жилището е разположено в непосредственна близост до Кино UFA-Palast i Arbeitsamt Stuttgart. Намира се на 6-я етаж в един жилищен блок с два асансьора. В жилището има две стаи по 20 квадратни метра всяка от които има собствен балкон с невероятен изглед на Stuttgart. Има отделна обзаведена кучня която е обурудвана също с шкафове, пералня, микровълнова и нормална печка с керан-котлони и фурна, малък хладилник, и маса с два стола. Жилището има и една малка стая която се ползва за килер, гардероб или за складиране на разни неща. Банята е с вана. В момента стаята е обзаведена със секция, разтегателен диван, телевизор, комоде и др. Тези мебели могат да бъдат остранени ако не се ползват.
Наемът е топъл 280 евро/месец с включен интернет DSL 16000, като към него се плаща само ток отделно. Търся съквартирант/ка българин/ка студент като мен или работещ с които да живеем заедно като 2-er WG.
Ако има заинтересувани, моля да ми пишат на личен или на E-Mail: kamenni@web.de за повече Информация. Мога да изпратя и снимки ако някои желае. Също и link на картата в Google:
http://maps.google.de/maps?q=friedhofst ... e&resnum=1
Поздрави
Петър