• Advertisement

Концерт на Britney Spears в Стокхолм

Място за обявяване на партита

Концерт на Britney Spears в Стокхолм

Мнениеот bromma » 14 Юли 2009, 18:40:25

Вчера бях на концерта на Britney Spears "Cirkus" в Globen. Въпреки че не съм й кой знае какъв фен (отидох заради дъщеря ми) останах възхитен. Залата Globen е страхотна, побира над 40 000 човека и беше пълна. Сцената беше разделена на три циркови арени, цилиндрична видео стена се спускаше и ставаше на завеса, много циркови декори, изригващи огньве, и разбира се танцьори, акробати, жонгльори, фокуси - всичко като в цирк. Озвучаването и ефектите - убийствени. Концертът беше изпълнен като поредица от видео клипове, с различни декори и теми. Britney, с черна коса, смени няколко тоалета, предимно лъскави боксерки и бюстиета и разбира се милитари куртката при хита "Womanizer". Иначе се държа доста пуритански на сцената и само в отделни моменти подсказваше за скандалните си изяви в близкото минало. Тогава публиката, състояща се предимно от жени (боже какви шведки :thumbup: !) се взривяваше от аплодисменти.
Когато си тръгнахме, пред спирката на метрото се виеше опашка за да се влезе в самата спирка - за пръв път виждам толкова много празнично настроени хора събрани на едно място културно да си изчакват реда и то за да влезнат в станцията =D> .
В днешните вестници обаче отсъстват снимки от концерта, както и стойностен репортаж. Причината е, че Britney е заявила, че всички снимки които и се правят стават нейна собственост и тя ще определи кои да бъдат публикувани. В отговор четирите големи вестника се договорили да я бойкотират и само бегло споменават за концерта й и го илюстриратс рисунка. Освен това коментират, че при подобно изискване при наскорошния й концерт в Германия, немската преса е заявила, че в такъв случай изобщо няма да напишат и ред за нея и тя се е отказала от претенциите си за снимките. И добавят, че е трябвало да постъпят като колегите им от Германия.
Аватар
bromma
Златен писач
Златен писач
 
Мнения: 1315
Снимки: 270
Регистриран на: 24 Февруари 2008, 01:00:00
Местоположение: Sverige, Stockholm
Благодарил: 149 пъти
Благодарено: 254 пъти

Назад към Парти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement