Страница 1 от 1

Сключване на брак в Дания

МнениеПубликувано на: 24 Декември 2014, 01:43:43
от дабо
Здравейте, имаме нужда от помощ. Търсихме във форума, но открихме само един коментар по темата.
Имаме нужда от по - пълна информация относно: какви документи са необходими, каква е процедурата и колко време отнема , къде се подават документите, можем ли сами да се справим или ни е необходим посредник, както и къде можем да намерим актуална информация ?

Благодарим и желаем на всички весело посрещане на празниците!

Re: Сключване на брак в Дания

МнениеПубликувано на: 27 Декември 2014, 19:38:17
от дабо
Получихме бърз отговор на лични, за което много благодарим, но нямаме все още 10 мнения, за да отговорим с лично съобщение.
До скоро!

Re: Сключване на брак в Дания

МнениеПубликувано на: 31 Декември 2014, 00:09:15
от daisymm
дабо написа:Получихме бърз отговор на лични, за което много благодарим, но нямаме все още 10 мнения, за да отговорим с лично съобщение.
До скоро!

Ако информацията не е твърде лична, не мислите ли, че ще бъде по-добре да я публикувате в темата? Мен лично не ме интересува, но не се знае дали скоро някой друг няма да има нужда от нея. А този някой няма да има достъп до вашите лични съобщения.

До скоро ...

Re: Сключване на брак в Дания

МнениеПубликувано на: 11 Ноември 2015, 10:54:25
от AlisonRain
Здравейте. Виждам, че темата е от преди година, че и малко повече, но бих искала да попитам дали някой има представа какви документи и прочие трябва да имам, за да сключа граждански брак със жена в Дания? Предварително благодаря

Re: Сключване на брак в Дания

МнениеПубликувано на: 11 Ноември 2015, 10:59:34
от Stojan
Пиши в Интернет на език, който знаеш: сключване на брак в Дания. Може вкл. на руски и румънски. Там, на сайтовете си пише какво се изисква.