• Advertisement

Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Кой каза "Наздраве"? :-)

Re: Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот rikiking » 21 Август 2017, 20:03:11

KOMEHTATOPKA написа:Та, както казах, близо 3-4 години ти ни пълнеше главите с лозунги и разни тези, че държавата трябва да се намеси и да поеме разходите за алтернативно лечение на хора (разбирай употребата на илача), за които ВЕЧЕ стандартната онкотерапия е безсилна. Планираше какви ли не варианти за закупуването на илача от държавата или от частни лица, защото бай Продан НЕ ГО ДАВА безплатно!


Явно е имало достатъчно смахнати да се вържат, за да просъществува 3-4 години, че и повече :-k
We can't help everyone, but everyone can help someone.
Ronald Reagan
Аватар
rikiking
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2359
Снимки: 1
Регистриран на: 17 Юли 2014, 13:47:49
Местоположение: Уганда
Благодарил: 237 пъти
Благодарено: 425 пъти

Re: Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот bknf » 21 Август 2017, 20:33:58

Бе то ние си щракаме и си пишем тука, но Катя или бай Продан - кой ги знае, къде са. Може и да са във Воркута, на лечение ;-).
bknf
Професионалист
Професионалист
 
Мнения: 3543
Снимки: 0
Регистриран на: 22 Септември 2004, 00:00:00
Благодарил: 275 пъти
Благодарено: 420 пъти

Re: Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот katia61 » 6 Октомври 2017, 22:06:05

Коментаторка, нали си свършихте работата за която бяхте тук и се покрихте няколко години.... спи спокойно...
katia61
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 361
Регистриран на: 12 Ноември 2009, 17:28:42
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Re: Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот KOMEHTATOPKA » 12 Октомври 2017, 15:06:06

Катя,
Виждам, че от няколко месеци упорито се опитваш да съживиш тази тема.

Когато през август не ми тговори КАКВО става с бай Продан си направих труда сама да проверя. Ще те помоля да бъдеш така добра да не ровиш повече костите му!

Но понеже продължаваш да ме предизвикваш, ще ти отговоря. Не, не спя спокойно! Може би защото все повече ми се налага да търся здравна помощ в такава държава като нашата! И не е защото се чувствам гузна от това, което правехме с Вел, Веси, Ненко и мнозина други.

Неудовлетворена съм от това, което ти, Красимир, „другия отбор“ както казваше Вел, така и не схванахте: ЗАЩО губим лично време и нерви за да го правим.

Е, аз правех това защото винаги съм смятала, че може би има нещо рационално в този продукт, стараех се да показвам и добрите и лошите страни на илача, защото мисля, че всеки пациент трябва да взима решения за собственото си здраве на базата на достоверна информация! Но и до ден днешен смятам, че да се правят експерименти с живи, макар и тежко болни хора с недоказани препарати е най-малкото НЕМОРАЛНО! Това си е мое мнение, не обвързвам никого с него.

Но ми тежи, че можеше (както предложи проф. Власковска), да се направят необходимите изпитвания и при положителен резултат да се регистрира илача като хранителна добавка. Но можеше тестовете да докажат и друго, за което СЪЩО беше необходимо пациентите да знаят!

Нека не звучи като „Искрено и лично“ или пък като реклама, но след счупване на крак се наложи майка ми да остане около 6г. на легло. Успявах 5г да я опазя от рани, но накрая се провалих. Мои близки ми препоръчаха изобретение на колектив от БАН, регистрирано като „козметичен крем“ за да се избегне дългата процедура и скъпите изпитвания, за които BKNF по-горе е дал линкове. Е, цената на „мехлема“ не е толкова висока както при нови, иновативни дерматологични лекарства и този колектив не е получил необходимата за труда им цена на изобретението, но благодарните пациенти като мен са доказателство за неговата стойност - повърхностните рани започнаха да се затварят бързо, за съжаление дълбоките имаха нужда от по-дълго лечение, а времето не ни стигна ...

Доверих се на този „козметичен крем“ защото:
1. Авторите са правоспособни специалисти;
2. Произвежда се в лицензирана лаборатория;
3. Минал е необходимите тестове;

Схващаш ли, Катя, какво е необходимо за информирания избор? Все неща, които ти упорито неглижираше!

Не ми отговаряй, достатъчно писахме по ТАЗИ тема! Макар, че темите за българското здравеопазване са като ...като филм на ужасите. Но има и неща които ме карат да не съм чак такъв песимист! Все пак има надежда ...
Qui quaerit, reperit
~~~~~~~~
Аватар
KOMEHTATOPKA
Роден писач
Роден писач
 
Мнения: 561
Регистриран на: 21 Ноември 2009, 22:21:45
Благодарил: 92 пъти
Благодарено: 114 пъти

Предишна

Назад към Здраве

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement