• Advertisement

Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Кой каза "Наздраве"? :-)

Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот velingrad » 9 Ноември 2009, 22:27:31

Защо тази Тема е във Форум "Германия"? Ами защото този е един от най-четените, пък и за всички страни си нямаме "Здраве"- и още "пък" аз съм му "списвателя", "пък" съм в Германия ;-)

Не желая да давам мнението си за качествата на всеизвестното (поне в България) свръх лекарство за борба с рака. Естествено болшинството от вас не са и помисляли за подобна Тема, но и аз съм си малцинство. Следейки усилията на голяма група българи за регистрирането и налагане на това лекарство, значи има много заинтересовани. Въпросите обаче, които неизбежно възникват са:

- защо илача г-н Доктора Продан Христов не е допуснат никъде по света?
- може ли да се вярва на подобно лекарство, при условие, че медицината го отхвърля?
- пак ли търсим под вола теле, т.е. конспирация срещу българин?
и още поне стотина подобни. Колкото и да търсих, не намерих свидетел, който от "първа ръка" да потвърди излекуването си - все някой чул, та му казали и т.н.т. А вашето мнение?

За тези, които не са запознати, "плясвам" следните линкове:
Сдружение "Антималигноцит"

Arzneispezialität „Antimalignocyt“

A Skeptical Look at Antimalignocyt

Biologische Krebsabwehr

Продан Христов

п.п. Не търся мнение, ама съм сигурен, че ще си го кажете ;-)

* “Антималигноцит” е съставен от билките - див божур и овча опашка.

**** Преместена във Форум България: vel...
Ако не харесваш нещо, промени го. Ако не можеш, промени отношението си. Не мрънкай.
На народите с къса памет,
преходите им са много дълги!
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен

Снимки: 392
Благодарил: 659 пъти
Благодарено: 712 пъти

Re: Рак и Antimalignocyt / Антималигноцит

Мнениеот katia61 » 12 Ноември 2009, 18:40:58

АКО ИСКАМЕ ДЕЦАТА НИ ДА ЖИВЕЯТ, трябва да се СЪБУДИМ! Искаме ли едно българско откритие, да бъде признато приживе. Обикновенно, ги признаваме посмъртно, но този път, ще е безвъзвратно, защото става въпрос за живот..
katia61
Роден писач
Роден писач

Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот velingrad » 12 Ноември 2009, 18:50:23

katia61 написа:ЗАЩО МИ ГО НЯМА ПАСТА???

"Паста" и другите изтрити "мнения" ви ги няма, защото първо трябва да се запознаете с Правилата на този Форум, па тогава пишете.

Апропо: Темата не е за да се надвикваме, а да споделите опит.
Ако не харесваш нещо, промени го. Ако не можеш, промени отношението си. Не мрънкай.
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен

Мнениеот katia61 » 12 Ноември 2009, 19:22:30

ок. Проблема, надявам се, беше в големите букви....защото мнението е лично!
Последна промяна katia61 на 12 Ноември 2009, 21:44:57, променена общо 1 път
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот velingrad » 12 Ноември 2009, 19:29:17

Че мнението ви е лично, няма съмнение, но на каква основа призовавате за признание на ... откритието? Лични впечатления? Близък-личен познат, който го е ползвал?
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен

Мнениеот katia61 » 12 Ноември 2009, 21:40:55

Да, от личен опит, от всички тези, които са излекувани с лекарството и от клиничната документация, която е от 1000 страници. Същата е в ИАЛ, за кой ли път..

Виж повече тук:http://www.malkiobyavi.com/cell/kniga/
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот velingrad » 12 Ноември 2009, 22:11:35

Скъпа ми (все още) katia61, видял съм, каквото е трябвало. Ако имаш нещо лично да допълниш- моля. Ако не, не задръствай Форума.
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен

Мнениеот katia61 » 12 Ноември 2009, 22:17:09

Няма смисъл наистина, повече да пиша. Вие пишете, че колкото и да сте търсили, не сте намерили, някой който да потвърди излекуването си с лекарството. Сам давате линк, към сдружението, до колкото аз съм видяла, там са дадени имената, и телефоните, на част от тях....на вас тази информация ви е избягала сигуррно, без да искате.
Ако искате, можете да ги намерите, те са там!
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот velingrad » 12 Ноември 2009, 22:38:27

Аз госпожо "добре видял, но очаквал" мнение на потърпевши, както и мнения върху... да я наречем "екзотиката" на супер лекарството. И скромно се надявал, че ще се започне дискусия а не просто "Да живей".
Как пък тъй, все само българи излекувани. Тоз доктор голям патриот ли, що ли е. И на тази възраст, за чий му е признание, ами не предаде "рецептата" на някой продължител?
Въпроси хиляди, но отговорите са кът. Знам, ще отвърнете, че вярата е мноооого важна, ама само с вяра, бая народ си отиде.
Аватар
velingrad
Доживотен
Доживотен

Мнениеот katia61 » 13 Ноември 2009, 08:20:11

Вие май не четете какво написах. Тези, които са излекувани, част от тях, са в сайта. А относно дискусия, ние българите сме такива, като си решим проблема, не ни интересува повече... А с вяра, рак не се лекува, аз не вярвам да има болен, който да не вярва в това, и въпреки вярата им, едва 5-10% от болните биват излекувани с това, което ни предлага медицината. Факт е обаче, че тези хора са отписани от лекарите като безнадеждни, след тяхното лечение, а са излекувани с лекарството. Естественно, че не са само българи излекуваните, но сдружението е в БГ. и ние си обявяваме тях...В клиниката на Христов, са лекувани 1400 пациента, също отписани от оф. медицина и са били пациенти от цял свят.по добре е да прочетете тези неща сам, и тогава да пишете или задавате въпроси.
Бъдете здрав!
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот katia61 » 13 Ноември 2009, 16:01:30

Не да го изследват, а са се опитали да го разгадаят, изследвали са го, но като не са могли да го направят, са му искали формулата, за да го проверят...вие ще си дадете ли формулата. Аз до сега не съм чула, един откривател да си е дал формулата предварително на някоя фар. фирма, пък да чака за отговор. Когатто обаче става въпрос за българско, ние търсим под вола теле и защо не го дава....ами да, ние без това не сме държава, все на някой служим, даваме, подаваме, защото всичко ни е в излишък.
Не се хващайте за това, формулата Христов иска да я остави на БГ. но някой да е казал, дай да видим за какво става въпрос?! През 95г. когато е подал документи, за пореден път в ИАЛ, също са му искали формулата, Христов е казал, .."дайте да направим договор, че аз като ви дам формулата, вие ще го регистрирате", ТЕ обаче отказват. Защо ли!
Животът ни е в ръцете на шепа хора, на които ако се появи истинско лекарство, ще им спре кранчето..а ние българите, вместо да се борим ,само мрънкаме и все търсим причини в другите, все някой ни е крив, защото сме свикнали някой друг да ни свърши работата. До сега не сме разбрали също, че такъв няма, че е време сами да си я свършим.
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот katia61 » 13 Ноември 2009, 16:04:26

И не сте изгледали всичко, просто си е намерил друга сграда и започнало прилагането на лекарството, където са се лекували безплатно. Вие ако имате такова откритие, само защото ви трябва сграда, ще дадете 50% затова, или ще търсите друг вариант, яабе хора какви ги дрънкате,
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот katia61 » 13 Ноември 2009, 19:58:21

А аз ви пиша, че Христов е дава на БГ., но никой не е казал, че е иска, освен болните...
Знаете ли, кой внася химията, та нали ще му спре кранчето..
katia61
Роден писач
Роден писач

Мнениеот Yura » 13 Ноември 2009, 20:12:03

Katia61, ще ви помоля и аз да не пускате по 10 мнения едно след друго, като се сетите за нещо, за целта си има бутон “Промени“.
По повод темата - мисля, че Велинград Ви каза в каква насока иска да се развива темата, така че, ако имате какво да споделите в тази конкретна насока, заповядайте, ако не, сайта си има форма за реклама, където с удоволствие можете да рекламирате лекарството и д-р Христов.
Аватар
Yura
Модератор
Модератор

Снимки: 287
Статии: 50
Благодарено: 33 пъти

Мнениеот katia61 » 16 Ноември 2009, 11:42:34

katia61
Роден писач