Страница 1 от 1

Търсят се ромски студенти за благотворителен проект

МнениеПубликувано на: 14 Август 2012, 19:35:15
от angel.angelov87
Здравейте! Ние сме фирма и търсим ромски студенти, за да им помогнем чрез нашия благотворителен проект. Целта на този проект е да се подпомогне финансово ромските студенти. За контакт, моля пишете на лични. Благодаря ви!

Re: Търсят се ромски студенти за благотворителен проект

МнениеПубликувано на: 15 Август 2012, 15:01:07
от bknf
И вие здравейте, от Фирмата. Целта е значи, да се подпомагат финансово единствено ромски студенти? Нищо лошо няма в тая идея. Аз пък си мислех че се подпомагат умни и кадърни деца.. а то се оказва, че имало стипендии и по етническа принадлежност. Според мен, би трябвало да се насочите още в (пред) училищна възраст, защото до известна степен, точно там се полагат основите за бъдещето.

От друга страна, уважаеми Ангелов, Вие чувал ли сте за понятието расова дискриминация, и как тя е уредена по закон? Думичката дискриминация идва от латински. Тоест, правене на разлика. В дадения случай - облагодетелстване на дадена група хора, само поради тяхната раса и етнос, а не въз основа на личните им качества.

Желая ви успехи, с това ваше благородно начинание)

Re: Търсят се ромски студенти за благотворителен проект

МнениеПубликувано на: 16 Август 2012, 13:57:59
от Mr.Bombastic
А може би идеята не е толкова лоша. Подпомагайки на такива деца им се дава някакво бъдеще и могат да бъдат за пример и да помогнат на други ромски деца в бъдеще. И аз им пожелавам успех, но без сарказъм.