• Advertisement

Няма дъно

Еми за тва, онова и т.н. Тука може да пише всеки по всички теми, които го вълнуват.

Re: Няма дъно

Мнениеот zlateto » 23 Юни 2018, 14:43:23

Издирването на Иванов доведе до залавяне на друг обявен за издирване

Мъж, обявен за общодържавно издирване, е бил задържан по време на проверка на униформените в нощни заведения и хазартни зали.

"Има сформирани екипи, които ще извършват проверка на местата за подслон, игрални зали, както видяхте днес и на други места, където би могъл да се укрие. Ще бъдат проверявани влизащи и излизащи автомобили от града. Ще бъдем мобилни, за да има по-голям ефект."

Бас държа, че cи е в гората и чака да му порасне брадата :mrgreen:

update: Хванали са го в слънчогледова нива край жп прелез ...
Когато държавата препотвърждава себе си като местопрестъпление, остава да влезе Фортинбрас и да каже това, което винаги казва: „Изнесете труповете!”
Аватар
zlateto
Майстор на перото
Майстор на перото

Статии: 1
Благодарил: 133 пъти
Благодарено: 1198 пъти

Мнениеот itzo » 16 Юли 2018, 07:06:42

Мдааа...

Торта за рождения ден на български народен представител от управляващата партия. Думите са излишни, мисля :mrgreen:
Люди холопского звания — сущие псы иногда; чем тяжелей наказание — тем им милей господа.
itzo
Писач без спирка
Писач без спирка

Благодарил: 8 пъти
Благодарено: 248 пъти

Мнениеот zlateto » 25 Октомври 2018, 13:54:31

Когато държавата препотвърждава себе си като местопрестъпление, остава да влезе Фортинбрас и да каже това, което винаги казва: „Изнесете труповете!”

Потребители благодарили на автора zlateto за мнението:
onufriy
Рейтинг: 4%

Аватар
zlateto
Майстор на перото
Майстор на перото

Мнениеот onufriy » 26 Октомври 2018, 09:29:41

ivo75 написа:Аз имам едно предложение за шефче на комитета за превъзпитание и интеграция на малцинствата, но първо трябва да питам кандидата ми, дали е съгласен...Надявам се да го убедя с естеството на работа и с това, че позицията не налага напускане на пределите на България(за патриоти 1-ви клас).

Далавери е овакантил позицията по предложение на Бате ви Бойко:

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/10/ ... osi.391614

П.П. Членство в рокерски клуб се счита за предимство.

Moже, може. Като сте вече авери, ше моеш ли да го помолиш да не ми налита повече на бой :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нали съм от македонското малцинство... ъъ, исках да кажа севереизточното македонско малСинство :mrgreen:
onufriy
Златен писач
Златен писач

Благодарил: 176 пъти
Благодарено: 296 пъти

Мнениеот baconsutan » 28 Октомври 2018, 21:44:51

onufriy написа:
ivo75 написа:Аз имам едно предложение за шефче на комитета за превъзпитание и интеграция на малцинствата, но първо трябва да питам кандидата ми, дали е съгласен...Надявам се да го убедя с естеството на работа и с това, че позицията не налага напускане на пределите на България(за патриоти 1-ви клас).

Далавери е овакантил позицията по предложение на Бате ви Бойко:

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/10/ ... osi.391614

П.П. Членство в рокерски клуб се счита за предимство.

Moже, може. Като сте вече авери, ше моеш ли да го помолиш да не ми налита повече на бой :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нали съм от македонското малцинство... ъъ, исках да кажа севереизточното македонско малСинство :mrgreen:

Иво75 ще го затворя в една стая със Северинчо и с оня тъмнозелен човеколюбец, дето е кълцал стареца с тесла по главата за да му вземе мизерните пари. Целта на интеграционната мярка е Иво Немското да превъзпита братята сигани с думи сладки и либерални уйдурми. Ще им обясни, че в България двамцата са с нарушени граждански, човешки и сексуални права, понеже побойници - рокери и български патриоти не им разрешават да изнасилват и да убиват безнаказано жени, старци, деца и други беззащитни хора. Мярката логично ще завърши със сърдечна покана от Либерало към двамата циганьори да му гостуват за Коледа в Немско. Може и с цялата рода, че да е по - весело и запомнящо се.
Онуфри за цялата си кариера на спиртсмен, не е осъзнал разликата между бой и боксово състезание. Освен, ако срещата не е между Пулев и Кличко. Иначе македонците са хубави хора, макар и немного добри боксьори.
baconsutan
Роден писач
Роден писач

Благодарил: 128 пъти
Благодарено: 125 пъти

Мнениеот itzo » 1 Април 2019, 19:04:52

https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/ ... 00458.html

С такива антикорупционни оргАни питайте какви са ни корупционните :mrgreen:
Люди холопского звания — сущие псы иногда; чем тяжелей наказание — тем им милей господа.
itzo
Писач без спирка
Писач без спирка

Мнениеот zlateto » 10 Юли 2020, 10:39:00

"СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на областен управител, с лодка. Лодката му дала усещането на конкистадор, заевоевател, утвърдител на собствеността ... и всякакъв там борец. Ама нямал акт за собственост, в случая Акт за публична държавна собственост. Нищо, развявал там каквото може, даже документ, че завладения имот е общинска собственост.

Какво значение има, ударил едно танго на камъните с охраната - напълно достатъчно и вдъхновяващо! Е, най-добре да го били набили и други мерки да са наложили, ама, уви, браво на охраната - и те на море, не се хванали лесно на въдищата като шарани. Ех, защо не успяха да се втурнат в неговия сценарий... Язък, казано на Бг. Ся един по-нисък генерал от мен ще остане неудовлетворен: нема жертви, геройството остава съмнително.

Сценаристите признават, че много се били подготвяли за това завладяване, ама от правна страна - нюню, няма документи, няма убедителни вещно-правни основания, напротив, отзад навсякъде промишлени цистерни. Съмнителна е тая “резиденция”, ако е на “почетния Председател”, да го ожалиш, Прокопиевата далеч по-фешън.

Не беше красив и достоен спектакъл, а правно нещастен: явно Квадратните гащи е слушал некъв нищожно избран софийски общински съветник уж наказателноправен експерт, вместо да чуе вярната Надежда Йорданова, тя щеше да му обясни разликата между плажа ивица и морски камъни , ама нейсе.

Анимация да става, Инспектор ДюДю и той набира сила, една съпруга на стъклено кълбо визионерски идеи му събира, Конфуций ряпа да яде!"

Барни Ръбъл
Аватар
zlateto
Майстор на перото
Майстор на перото

Мнениеот itzo » 10 Юли 2020, 11:48:46

Toзи тип е перманентно на някаква силна химия. Освен в моментите, когато налита да целува ръка на Боса Борисов, може би.

П.С. Можело значи да копаем и по-дълбоко в дъното от Барни Ръбъл. Във връзка с предстоящия масов пикник, организиран в сураттефтера от ДеБъ на Соколовия плаж морската администрация обяви териториалните води около конаците на Ахмед ага Росенлийски за зона, забранена за достъп на плавателни средства. По заявка на Националната Служба за Охрана, която оказва се охранява скъпоценната личност на агата.Очаквам с интерес следващото ниво на копане надолу :mrgreen:
itzo
Писач без спирка
Писач без спирка

Мнениеот brave_bright » 17 Май 2023, 11:07:16

CHBG написа:Драги velingrad, аз отдавна съм се отказала да изразявам гласно становище в и за България. Защо ли? Ами откритите ми прояви на недоволство от българската действителност се възприемат от:
- познатите ми българи тук, в чужбина, като израз на неадекватно възприемане на света ("Ти какво? Забрави ли откъде идваш?", "И тук не са по-стока от нас." и т.н., и т.н.);
- познатите ми българи в България като израз на високомерие ("Вчера отиде в Рим и стана по-голям католик от папата.").
Така че за мен "говеенето" не е проблем. Аз съм намерила начина на своя протест - просто взех детето си и напуснах окончателно България. И сега като си давам равносметка за извървяния от мен път, имам пълното основание да заявя, че от заминаването ми в чужбина загуби България, а не аз. Вярно е, че често си рецитирам наум онзи Дебелянов стих... сещаш се кой. Но бащината къща, която пазя в спомените си, няма нищо общо с тази отблъскваща, уродлива съвременна държава, наречена България...Сега гледай как ще наскочат т.нар. патриоти да ме заклеймяват. И тогава неволно ще се сетиш за един друг стих (онзи на Слвейков): "... не народ, а мърша...", който напълно е в унисон с горната публикация "Без Дъно".
brave_bright
Нов потребител
Нов потребител

Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Предишна

Назад към Общ форум