• Advertisement

бихте ли ми съдействали?

Еми за тва, онова и т.н. Тука може да пише всеки по всички теми, които го вълнуват.

бихте ли ми съдействали?

Мнениеот hino » 24 Юни 2025, 09:58:08

Здравейте! Забелязвам, че водата в мивката и душа се отича доста бавно, а понякога има и неприятна миризма от канализацията. Мисля, че е време да прегледам и евентуално да сменя някои елементи. Какви са най-честите причини за такива проблеми и какви сифони е добре да избера – подови, линейни, за мивка? Важно ми е да са надеждни и да не се запушват лесно. Предварително благодаря на отзовалите се за отделеното време.
hino
Нов потребител
Нов потребител

Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Re: бихте ли ми съдействали?

Мнениеот questions » 25 Юни 2025, 08:04:33

Привет. Бавното оттичане и миризмите често са признак за запушвания или неправилно инсталирани тръби/сифони. Използвайте сифони с по-голям дебит или такива с опция за лесно почистване. За баня, линейните сифони са модерен и практичен избор, особено за душ кабини без корито. За да избегнете бъдещи проблеми, инвестирайте във висококачествени канализационни елементи и аксесоари. Може да се обърнете към РУВИК ООД - те предлагат цялостни решения за канализационни системи, включително тръби, фитинги и сифони, за да получите експертен съвет и надеждни продукти.
questions
Нов потребител
Нов потребител

Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Назад към Общ форум