itzo написа:Слюшай, бкнф-джан, я тебе Адин умный вещь скажу, но только ты не Абижайся. Досадно е да се отговаря за амнайсети път на едни и същи въпроси, виж там нещо гинко-билоба пий, що ли. Никой не е длъжен да търпи пристъпите ти на амнезия. Пред парламента бях, ако толкова държиш да го поамнайстя, където ме заведе фактът, че заплатата ми в размер двойно над средната за страната тогава в един момент се равняваше на около двадесет долара, мисля. Бели рейсове и африкански крале не видях, само мутрите на Косьо Самоковеца, които по него време го играеха авангард на демократичните сили и превземаха бялата колибка, в която пък другарите комунисти си бяха спретнали вечер на самодейността, пеейки "къде си вярна ти любов народна". Сал един Жорж Ганчев панически бягаше сгънат на две, без да знае накъде бяга, гОркият
Ми добре де, бил си - дето си бил. Или и ти имаш някакви проблеми с гендерната или сексуалната идентичност?
Тоя въпрос не беше с "негативен" подтекст. А aз 97 година бях в Германия, и немския още - не го знаех както трябва.