drebosyk написа:contraintuitive написа:За много години на всички!
Лично аз вчера се приземих на немска земя с час закъснение и настъпи абе едно такова спокойствие у мен

!
Ако ти липсва екшъна, ела се разходи из гарата в Нюрнберг

. Преди 2 дни бях там да изпращам гости от България, изплашиха се

Имаше един пребит мъж легнал точно пред дупката за метрото. Отделно една групичка пък пребъркваха едно яке - по надолу, вероятно неговото...
Хахаха ми вижте, екшън има на всякъде. на 22.12 се движих с моето МПС по софийските градски улици, в опита си да взема от работь любимата ми девойка, която междудругото кърти за 450 евро на месечие по 12 часа на ден и ръководи група млади българки в опитите им да упражнят работна дейност.
Тук прехвърлям на старобългарски с извинение понеже се пренасяме в 19тий век:
Хвърлих се в едночасовият екшънь, при който два пъти не ме блъснаха поради това, че карах не, пъплих из булевардите /цариградско, после раковский, накрая сливница/ по правилата. При този вояжь и в тази обстановкь се разигра пред очите ми следната сцень.
На таксаджията пред мене не му издържаха нервите калени в софийския рай и влезна в насрещното на раковски, къде след 5 секунди останови,че има срещупосочно движенье. В саможертвения му опить да пропусне идващата колона беше от втория път! повален един стоманен стълбь, разграничаващ моторизираното от пешеходизираното двиненье в столицата. Един колездачь си спаси успешно животь при това. Водачът на таксито взе единственото логично решенье и на заден ход в същата лента се изнесе до следващата прякь и сви по нея, за щастие без жертви.
Като стигнах сложих от страх 3 кръста, че ми предстоеше обратното пътуванье в тоя трафик. Часа беше 20.30 , приятелката ми не беше приключила работния си ден още.
Това се случи в рамките на 1 чась!!!
Мила дребосък, та така с Булгаристан. На терминал 1 ме събуха отново въпреки, че за пореден път щурмувахме гейта, въпреки че си бяхме навреме дошли на терминаль, излетяхме след 1 чась.