Разбирам, че тук предпочитанията са строго индивидуални / моля изрично, нека това не бъде основание да се оспорват вкусове и да стават пререкания, а да се споделят/, но бих се радвала на всеки споделен опит по темата. Често нямам време да разглеждам безбройните щандове, друг път имам желание да експериментирам, но не винаги нацелвам подходящият продукт. Та- кое е добро за Вас, къде го намирате Вие, ако имате желание, можете и да дадете някакво изображение на избраният от Вас продукт.
Ще ме зарадва и споделяне на всеки друг продукт- от добро качество според Вас самите и/ или пък изгодно, за мебели, дрехи, спално белъо, домашни потреби. Тук нямам предвид пазаруване по интернет. Имам предвид това, което Вие предпочитате и намирате за вкусно, качествено, пивко, добро .
Благодаря Ви предварително.

А сега и моят конкретен въпрос- не мога да си намеря подходящ кетчуп- тук тези, за които знам, са със сериозно съдържание на захарен или подобен сироп. Не пазя диети, но ми дойде доста странно комбинирането на една камара подправки със сладко. Вие какъв кетчуп купувате?
И малко споделен опит - ето това е едно адски добро за мен попадение сред месните консерви :

П.С. Ако мястото на тази тема не е за тук, моля модераторите/ администраторите да я преместят, където счетат за подходящо. Ако изобщо темата не е адекватна, нищо против да се премахне