baconsutan написа:Значи хем темата не ти е интересна, хем я четеш за да правиш забележки на Васко Леон. Защо именно ти, след като не си модеротор или администратор?
Чета мнения на определени потребители, които са ми интересни. Виждайки, че при 10 мнения на Ицо 7-8 са отговори на нападки, не ми стана приятно. А и всички простосмъртни дружно бяхме подканени от админа да следим за добрия тон.
baconsutan написа:Това ми беше въпросът и с нищо не съм те обидил. Ако не ти харесва мнението на някои съфорумник и считаш, че това е проблем, натисни бутон за докладване на мода и той да прецени необходимостта от намеса.
Докладвах, докладвах колко да докладвам. Рекох си да заговоря с добро ВаскоЛевски. Душица съм си, какво да се прави.
baconsutan написа:Освен това Ицо е достатъчно активен в писането и интелигентен, за да се защити сам без твоето адвокатстване
Аз си мисля за комфорта при четене. Не адвокатствам, "цинизмите си ги дръжте за вкъщи" (Mr.Bombastic).
baconsutan написа:След като ме посъветва да не се мъча, да се концентрирам и да не дудня, не си ми се извинила
Ти пък, ако от това се обиди. Не се стягай - "плурализъм" да има, нъл тъй
baconsutan написа:Най - малкото ти си човекът който ще ми дава нареждания, ще ме праща с примери по швейцарски и италиански села, ще ми квалифицира умозаключенията и ще ми крещи с главни букви и удивителни.Бъркаш ме с някого.
Намерих и за Видинско село, обаче тия двете ми се сториха по-симпатични. Пази боже, никъде не те пращам.
Когато се опитваш да ми припишеш неказани думи, ДА АЗ СЪМ ЧОВЕКА! Ти ме бъркаш, ако си мислиш да ми държиш сметка за житейски избори, cлед като аз не съм си го позволила спрямо теб!
baconsutan написа:Предлагам на модератора да заключи темата, понеже очевидно не е интересна на въпросният съфорумник, както и поради факта, че никой не иска и не трябва да напуска Германия.
Спокойна нощ на всички.
Ццц така хубаво си хортуваме, но и без това има вече такава тема:
Колко се върнахте?Сега нощта ще е спокойна
Schlaf', Kindlein, schlaf'!
Der Vater hüt't die Schaf,
die Mutter schüttel's Bäumelein,
da fällt herab ein Träumelein.
Schlaf', Kindlein, schlaf'!Schlaf', Kindlein, schlaf'!
Am Himmel zieh'n die Schaf':
Die Sternlein sind die Lämmerlein,
der Mond, der ist das Schäferlein.
So schenk' ich dir ein Schaf
mit einer goldnen Schelle fein,
das soll dein Spielgeselle sein.
Schlaf', Kindlein, schlaf'!Schlaf', Kindlein, schlaf'!
und blök' nicht, wie ein Schaf:
Sonst kommt des Schäfers Hündelein
und beißt mein böses Kindelein.
Geh' fort und hüt' die Schaf',
geh' fort, du schwarzes Hündelein,
und weck' mir nicht mein Kindelein!
Когато държавата препотвърждава себе си като местопрестъпление, остава да влезе Фортинбрас и да каже това, което винаги казва: „Изнесете труповете!”