nono77 написа:...Es wird darauf hingewiesen, daЯ die feststehende Formulierung
"Steuerschuldnerschaft des Leistungsempfдngers" auf den Rechnungen mit
Leistungszeitraum ab 01.07.2013 zwingend erforderlich ist.
Rechnungen ohne diesen Hinweis kцnnen nicht bearbeitet werden...
contraintuitive написа:бонджорно'принчипеса написа:ми не много хора, честно казано. но имам загубване ан документи месец преди този договор да е направен. или става дума за грешка от страна на компанията или става дума за крадене на самоличност. не мога да кажа кое от двете , защото не ми дадоха да чуя записа на телефонното обаждане. от кабела са категорични, че договор е направен по телефона за конкретен адрес, на който аз не съм живяла. мерси много.
Вероятно??? става въпрос за измама с лични данни...работата ми се струва сериозна, понеже не се знае още какви договори от твое име може да бъдат сключени...аз бих отишал на адвокат при такъв случай.
Не губи самообладие,а действай!
Успех и дръж ни в течение тука...
пс1. може би ще е уместно да ползваш услугите на преводач!?
пс2. отиди в най-близкия полицейски участък до тебе, обясни им какво се е случило подлатено с всички документи, които имаш от Инкасофирмата, фактури, контакти на фирмата, от която твърдят, че си скючила договор с тяй и дето те е "захапала" така , абе цялата писменост по случая ... и пусни и едно Anzeige срещу неизвестен извършител...няма да е от тежест мисля
max написа:Това е Kingdom of Sports - ALDI-то във фитнес бранша. Колкото по-евтино, толкова по-нахални и манипулативни. Нямам думи просто. Какъв беше смисълът да подавам заявление за прекратяване по уважителна причина-преместване заради нова работа? Жената го прие охотно, БЕЗ да ми каже, че трябва да донеса и копие от договора на новото местожителство, за да влезе в сила. Това е схема, хитро са го измислили, пращат ти чак месец и половина по пощата, че ако не покажеш договор не влиза в сила, точно когато си видял разпечатката си за последния месец и сам без тяхно напомняне си видял, че са ти дръпнали още една месечна сума след твоето заявено прекратяване.
Това, че съм се нанесъл по договор в новото жилище чак от април не означава, че още от март не съм бил напуснал Бремен, защото вече бях започнал работата и живеех далеч от Бремен, макар и не в собствено жилище.
Днес получих отказ по посочените от вас причини, но ги заплаших с адвокат, защото имам всички документи-кога съм подал за прекратяване с дата, подпис и печат от тяхното студио, договор-кога съм започнал работа, билети за пътуване седмични Хамбург Großbereich до Зона 604 /където ми е работното място в Баргтехайде/. Така че добре се вижда къде съм живял през времето, когато са ми теглили пари и преди да имам договор за сегашното вече постоянно жилище...
През он_q работа ми са 40-те евро за двете месечни такси, днес получих абрехнунга за април с 2600 евра на сметката, но не искам да ме лъжат по този елементарен начин, когато имам право и всеки би го потвърдил. Това, че съм се нанесъл в жилището си едва от април не означава, че съм живял дотогава в Бремен...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта