zlateto написа:Ти си рак. Печеля ли
При всички положения си или земна, или водна. Хайде казвай
Ти па ... рак сега ... нито съм с осем крака, нито ходя назад... За земна ... земна ще да е ...
zlateto написа:Ти си рак. Печеля ли
При всички положения си или земна, или водна. Хайде казвай
ivo75 написа:Топ Асан е кантар, края на септември, началото на октомври. Сега можеш му спретна едно хороскопче, какво го очаква в близкото бъдеще с б...
ivo75 написа:topalhasan написа:ivo75 написа:Топ Асан е кантар, края на септември, началото на октомври. Сега можеш му спретна едно хороскопче, какво го очаква в близкото бъдеще с б...
Eй всичко изредихте и пак не познахте ...
И аз твойто хороскопче вече съм го сглобил почти
Подозирам, и как точно го сглоби? Заедно с двамата братя П-ви, тримата нехранимайковци, "помолихте" вундеркинда да не те трие?
ivo75 написа: Завистта, злобата, обратното..
bknf написа:ivo75 написа: Завистта, злобата, обратното..
А любовта кво поражда?
baconsutan написа:bknf написа:ivo75 написа: Завистта, злобата, обратното..
А любовта кво поражда?
Това човешко чувство му е тера инкогнита. И е необходимо когато ме цитира под черта непрекъснато, да ми плати авторско право. Ако са му останали евра, след като си е платил наема, консумативите, храната и качествения интернет от който ни залива с "любов".
bknf написа:Той даже и не пожала да съобщи, какъв пол е....
itzo написа:bknf написа:Той даже и не пожала да съобщи, какъв пол е....
Ти май откакто ходи на гости на Макс нещо почна да задаваш странни въпроси
ivo75 написа:Завистта, злобата, обратното
bknf написа:А любовта кво поражда?
ivo75 написа:Нема, нема, каквото остане всичкото за бежанците отива. Ако там случайно, невероятно, нещо артиса, директно за детски на ромите
bknf написа:baconsutan написа:bknf написа:ivo75 написа: Завистта, злобата, обратното..
А любовта кво поражда?
Това човешко чувство му е тера инкогнита. И е необходимо когато ме цитира под черта непрекъснато, да ми плати авторско право. Ако са му останали евра, след като си е платил наема, консумативите, храната и качествения интернет от който ни залива с "любов".
Той даже и не пожала да съобщи, какъв пол е. Може да е извънземен?
Дошъл да ни зарадва нас, земляните.
ivo75 написа:Въпроси, въпроси и пак въпроси. Питай австрийското ники ака max. Ако си го питал вече, що питаш по два пъти?
Между другото и аз понякога имам подозренията , че е жена.
Мъж да изпада чак в такива безпомощно-злобарски изстъпления - не съм виждал.
ivo75 написа:Тя е приета в почти цяла Европа. И някой ден и ти ще го разбереш. Но не се напъвай, не зависи от теб
ivo75 написа:
Тя е приета в почти цяла Европа.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта