Страница 1 от 1

Живот в Холандия

МнениеПубликувано на: 23 Ноември 2018, 09:07:56
от RoxT
Здравейте, съфорумници! Тъй като Великобритания се омита от ЕС реших, че май няма да стане да тръгна към нея, тъй като имат прекалено много несигурности относно емигрантите там, особено тези, които сега заминават. Реших да се поинтересувам за Холандия, има много плюсове, но има някои неща, които ми направиха впечатление. 1-вото е, че трудно се намирало квартира, където и да си в Холандия ? Също така, нормално ли е за едностайка да се плащат суми за наем от порядъка на 950-1200 евро ? Ако е така предполагам, че голяма част от българите там живеят по 3-4 човека, което не е вариант поне за мен. В началото не очаквам да отида и да съм сам на квартира, но след някакво време мисля, да взема и приятелката ми и да сме си 2-мата. :thumbleft: Ще се радвам да ме "светнете" по темата с тези квартири. ](*,)

п.с: Кой град е добър за живот и развитие според вас? :thumbup:

Re: Живот в Холандия

МнениеПубликувано на: 23 Ноември 2018, 11:48:36
от onufriy
Ей тука една тема за старт в Холандия. За квартири в различните градове има теми в подсекциия новобранец на темите за Холандия.

Re: Живот в Холандия

МнениеПубликувано на: 26 Ноември 2018, 11:13:17
от Mr.Bombastic
schachmatter: вече имаш 3 предупреждения за офтопик, при още едно ще последва бан.

Re: Живот в Холандия

МнениеПубликувано на: 28 Ноември 2018, 23:53:40
от juventus
Казвал съм го, и пак ще го кажа, Холандия не е лъжица за всяка уста.Тука летвата е много високо вдигната, за това и тука има най-малко българи, от цяла Европа.За постоянно пребиващите де, не транзитни гастарбайтери.Бих препоръчал на автора да се насочи към друга дестинация.Освен че трудно се намира квартира,трудно се намира и прелично платена работа,без холандски.Иначе вчера говорих с една позната,която живее в стая в студенстско общежитие и плаща 700 евро наем.Вярно ,че общежитието изглежада като три звезди хотел,ама тя мие чинии в един ресторант, по 40 часа на седмица,тоест до като габяса, и си докарвва от там по 850, тоест блъска за лудо...

Re: Живот в Холандия

МнениеПубликувано на: 5 Ноември 2019, 17:37:14
от Holandeca
Ето една много полезна статия за адресната регистрация в Холандия !

https://weknowthelaw.eu/%d0%b0%d0%b4%d1 ... %b8%d1%8f/