• Advertisement

Stadt Cafe-Bockenem- търси сервитьорка с немски език

Мястото за Вашите безплатни обяви

Stadt Cafe-Bockenem- търси сервитьорка с немски език

Мнениеот H3b » 8 Март 2017, 23:01:53

Stadt Cafe Bockenem PLZ 31167 Lower Saxon търси жена с добър говорим немски език за почасова работа като обслужващ персонал.Собствениците са германци, градчето е малко с предимно застаряващо население, и може да предположите какъв е начина на живот -след 9 всичко "умира" , така, че го имайте предвид ако случайно търсите по-динамичен начин на съществуване или пълен контраст на голям град. Собствениците предлагат обурудвана стая под наем, която има възможност да бъде поета като разход ако се регистрирате в Job Center-Hildesheim, които доплаща и сума на вас ако сте наети почасово и получавате под 1000 евро/месец.
Ако сте заинтересувани от предложението и имате въпроси може да ги изпратите на майл: junojuly@gmail.com или тел. 0049 151 45133432-Ася. Ако се обаждате от БГ само го наберете и ще ви върна обаждането.
Моля, да бъдете със сериозни намерения или поне по-дългосрочни такива за пребиваване или интегриране в "немската" система ако не просто тази обява не е за вас защото няма да издържите на системата да сте робот които работи предимно и това осмисля съществуването изобщо
H3b
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 8 Март 2017, 22:45:12
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Назад към Предлагам работа

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

  • Advertisement