от makaveli316 » 13 Февруари 2016, 07:47:50
max говори пълни глупости. Кой го е излъгал, че всичко което се сваля е нелегално?
stoqn.1986, писмото което си получил е най-вероятно от такива които се пробват просто и не е сериозно.
Направи снимка на писмото и го качи тук и ще ти кажа със сигурност дали е така.
В подобно истинско писмо, пише точно какво и кога си свалял и фирмата която защитава "интересите" на били те певци или филмови компании.
Това, ако сваляш филми и музика.
Ако в писмото пише, че искат 500 евро само за субтитри, направо го скъсай, използвай го като тоалетна хартия и им го прати обратно.
Ще ти дам един тип и той е, че когато те глобяват за подобно нещо, го правят не заради това че си свалял, а заради това, че си качвал, демек upload и това го пише в самото писмо. Download-а не е забранен, точно заради това немците свалят от сайтове като Uploaded.to, Rapidshare (който отдавна не съществува), с 2 думи от хост сайтовете, където при сваляне няма никакъв upload.
Ще питаш от къде знам тия неща, еми получавал съм до сега 2 писма. Първото за филма End of watch и искаха 800 евро, които изплатих по 50 на месец. Това беше в началото, преди много години, когато идея си нямах как стоят нещата тук.
Второто писмо беше за The Walking dead. Тогава искаха пак нещо от рода 700/800 евро. Писах емаил на адвокат, платих му към 120 евро и той оправи нещата и не чух после нищо повече от тия.
От години използвам Seedbox + VPN, тегля абсолютно всичко, от музика до филми и т.н. Всичко от торенти. Свалям си торент файла съвсем легално (ДА, свалянето на самия файл, е абсолютно легално), качвам го на seedbox-а, филма се тегли и се "складира" в така наречения seedbox и аз свалям филма директно от моя seedboх без никакъв Upload.
Шанса да те хванат е нулев, дори и да не си пуснал VPN-a.
Плащам 13-14 евро на месец, но има и по-евтини.
Не се спичай човек, прати писмото да го видя и ще ти кажа.
- Потребители благодарили на автора makaveli316 за мнението:
- Weltraumkohlrabi