• Advertisement

LowrateVoIP говорете по 200мин/седмица безплатно до родината

Изгодни тарифи и много съвети

LowrateVoIP говорете по 200мин/седмица безплатно до родината

Мнениеот grifin » 21 Ноември 2006, 02:22:39

Здравейте,

http://www.lowratesvoip.com/en/index.html

Идва поредниа софт от фирмата Бетамакс-позната на публиката със своите продукти като (VoIpStunt,VoIpBuster,VoIpDiscount,Webcalldirect,Freecall...http://www.myvoipprovider.com/blogcategory/Betamax/)

Искам да се спра малко по обстойно на този продукт, защото да няма после неразбрали:
Получавате 200 безплатни минути/седмица за разговори до безплатните дестинации,към които в момента се числи и БГ. Не се знае до кога ще е така,може още утре да я направят платена..може и не-там човек никога не знае..Има още 1 минус-не е както при друрите програми на компаниата,при които имаш 300, вместо 200 минути на седмица и тънкиа момент е, че след като ги изговориш тези безплатни минути почват да те таксуват по 3ct,а He no 1ct както е при другите...
Щом си заредиш сметката парите ти са валидни за 30 дневен срок,което означава например,че ще може да се обаждате до БГ безплатно само 30 дни...
Сега след като Ви запознах с минусите, да преминем към плюсовете:
Получаваш 30 минути за проба на сервиса им, което е разделено на по 1минутни интервали.Хватката е,че ако сте с динамично ип,можете да си говорите по минута по минута неограничен период от време-стига другата страна да не се изнерви мн,че на 60секунди се рестартира връзката..
Другото е,че поне до сега регистрираните извън ЕС не плащаха 16% ДДС,от 1.01 не знам как ще е,но ще поживеем и ще видим..
Моя личен фаворит между Софта на Бетамакс е Webcalldirect-1цент до домашен в БГ,17 на мобилен,безплатни разговори до домашни в Германиа(стига да не се превишават 300 минути седмично) и 10 цента до мобилните оператори в Германиа.
Има 1 добра новина за хората с бавен интернет или без компютар в къщи:
за 5цт на обаждане можете през webinterface-a на страницата да свържете които искате 2 телефона,за пример:
свързвате си хомезоната,докато сте пред компютера в унито и домашниа телефон на приятелите ви в БГ,телефона ви звъни,чувате сигнала свободно и след няколко секунди и техниа звъни и почвате да си говорите.Цената е както следва:
5 цента за свързването + 1 цент за всяка изговорена минута.При LowrateVoIP ще бъде само 5-те цента,защото и 2те дестинации са безплатни :-)
Аватар
grifin
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 91
Регистриран на: 18 Юли 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот adrianski » 3 Декември 2006, 12:35:26

@grifin

Благодаря за добрата новина. Наистина Betamax срива конкуренцията. Аз лично ползвам VoIPBuster, но всички сайтове на компанията предлагат почти еднакви тарифи.
Искам само да добавя някои добри изменения в сайтовете:
- премахнат е 6 месечния период за изразходване на кредита, т.е. ще имате кредит докато не го изговорите
- периода за обаждания до безплатните държави е 120 Freedays, т.е. клиентът е защитен от евентуална промяна в ценовата политика.
Аватар
adrianski
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 62
Регистриран на: 28 Февруари 2006, 01:00:00
Местоположение: Atlantis
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот grifin » 3 Декември 2006, 14:15:32

@адриански
за жалост това с 120те дни не е за Lowratevoip..специално разцъках сайта,за да съм сигурен,че Бетамакс мн обичат да ти скриват по някои детаил..и ето както намерих:

http://lowratevoip.com/en/faq.html#25
What's the deal with the Freedays?

Buying credits entitles you to 30 Freedays (unless stated otherwise). This means you can call all countries in the free* destinations list for 30 days at no costs. When the 30 days are over, you will keep your credit, and the normal rate will be charged for these destinations.

след тези 30 дни почват много да режат глави....
http://www.lowratevoip.com/en/freetrial.html
Bulgaria (Landline) 0.030

@adrianski
исках да те питам за гизмо ако си регна 2 акаунта и на всеки от тях заредя по $10 схте мога ли да си звъня помойду им безплатно на телефоните регнати в профилите им че ми писна да ровя за нови безплатни обажданиа...:(
Аватар
grifin
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 91
Регистриран на: 18 Юли 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот adrianski » 3 Декември 2006, 16:05:36

@grifin

Аз лично съм много разочарован от Gizmo, програмата имаше всички шансове да се пребори със Skype, но не го направи. Идеята им за безплатни обаждания за регистрирани потребители беше добра, но реализацията беше лоша и в крайна сметка шанса да се обадиш безплатно е като да спечелиш от тотото.
Мисля че все още може да регистрираш номер в Jajah.com и да звъниш до друг регистриран номер.
Иначе цените на Betamax все още ми се струват тип промоция и очаквам да се покачат.
Yahoo Messenger предлага добри цени до БГ
http://voice.yahoo.com/phone_rates.php; ... 3#section1
Последна промяна adrianski на 4 Декември 2006, 19:01:16, променена общо 1 път
Аватар
adrianski
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 62
Регистриран на: 28 Февруари 2006, 01:00:00
Местоположение: Atlantis
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот grifin » 3 Декември 2006, 23:03:23

@adrianksi
Аз на времето се обаждах до БГ от различни телефони на мобилни в Българиа за по 5 мин безплатно и сега гледам, че са го намалили на разговори само до стационарни телефони..
Жалко за Гизмо-аз от мн време си мечтая да си регистрирам 2 акаунта на Гизмото и да ги заредя с по $ 10 и да си звъня 1 година безплатно до Българиа..за жалост явно търсенето няма да спре...

За Бетамакс-мога да дам този сайт:
http://www.myvoipprovider.com/blogcategory/Betamax/

аз от него научих за повечето програмки на Бетамакс-знаех,че са много,но не очаквах бройката да е толкова впечатляваща..
Единствениа начин е да се абонира човек за всичките им Newsletter-и, за да е up2date
Последна промяна grifin на 19 Февруари 2007, 19:54:47, променена общо 1 път
Аватар
grifin
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 91
Регистриран на: 18 Юли 2006, 00:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот adrianski » 4 Декември 2006, 19:05:19

Прав си jajah.com е сайта. Като се регистрираш добавяш твоя стационарен телефон и можеш да свъниш до регистрирани телефони на стационарни потребители напълно безплатно.
В общи линии не съм доволен от Betamax защото качеството е лошо. Мисля че Gtalk или някой друг от големите играчи ще е далеч по-добър вариант.
Иначе доста добри тарифи до БГ (но не знам за качество) предлага една българска фирма http://voicelink.biz/index.php?page=packets
Аватар
adrianski
Тукашен
Тукашен
 
Мнения: 62
Регистриран на: 28 Февруари 2006, 01:00:00
Местоположение: Atlantis
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот VoIP » 20 Декември 2006, 16:22:03

Качеството им е пушка а и комбинацията номер от Варна за 1.5 ЕУ месечно + разговори за 0.035 EU към цяла БГ не е за пренебрегване. А към Варна (води се градски разговор) е 0.024 ЕУ. Пише че имат номера от още 7 града.
VoIP
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 9 Декември 2005, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Voip

Мнениеот rostybg » 10 Февруари 2007, 22:13:32

Тази програма наистина дава възможност да звъните от интернет на домашни телефони в България безплатно.Можете също така да свързвате произволни телефони чрез услугата директно обаждане телефон - телефон.Най-малкият кредит не е 10 а 5 евро и може да се вземе във вид на ваучер от други ползващи програмите на Бета Макс, фирмата, която предлага тая телефония.Освен това ако имате кредит например от 5 евро с него ще можете да говорите по двеста минути на седмица към всички безплатни дестинации, но само 1 месец.После дестинациите стават платени, така например цената за 1 минута разговор за България е 3 евро цента.Ако например вържете вашия домашен телефон с телефона на някой ваш познат от друг град, по време на безплатния едномесечен период това ще ви струва само 5 евро цента за свързване директно:телефон-телефон,ако му звъните от компютъра няма да ви струва нищо...След безплатния бериод обач обаждането от компютър към домашен телефон ще ви струва вече 3 евроцента на минута,а директното обаждане телефон-телефон - два пъти по 3 евро цента на минута, плюс 5 евроцента за свързване.И така ако старата ви леля живее в Сюсюрлево, а скъпият и племеник работи в бензиностанция в САЩ вие можете да ги свържите от домашния си компютър в София и те да си говорят безплатно колкото си искат, като от вашата смека ще се вземат само 5 евроцента. След изтичане на безплатния период обаче, ви препоръчвам да видите и останалите сайтове за телефония на Бета макс и да си изберете най-подходящата оферта, 10-н сайта са, а може и повече да са станали. Например voipcheap и voipbuster предлагат телефония по 1.5 еврроцента за домашни телефони в България, но ако имате вуйчо, който е в Испания и има само мобилен телефон ще ви е по-изгодно да ползвате voipcheap, защото цената на разговорите от него с мобилен в Испания е само 10 евроцента на минута, а от voipbuster е по-скъпо.
Приятно говорене!
Аватар
rostybg
Нов потребител
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Февруари 2007, 01:00:00
Благодарил: 0 пъти
Благодарено: 0 пъти

Мнениеот makeno » 10 Февруари 2007, 22:33:42

Аз си направих регистрация там преди известно време.Най-малкият ваучер е 10 евро.А на минута след като свършат безплатните е действително по 3 цента,ама без ДДС.С него стават почти 4 цента.Голям недостатък е,че ми прекъсваше непрекъсното и се налагаше отново да набирам. :? 8)
Просто моите 2 цента...
В българския език няма дума в множествено число, която да завършва на й.
Аватар
makeno
Писач без спирка
Писач без спирка
 
Мнения: 2132
Регистриран на: 29 Ноември 2005, 01:00:00
Благодарил: 51 пъти
Благодарено: 118 пъти


Назад към Тел. разговори/Интернет/Онлайн Телевизия/Радио

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

  • Advertisement